Ботев ПловдивФутбол

Тервел Златев: Ботев заслужава да е в първата шестица и ще се борим със зъби и нокти за това

Изпълнителният директор на Ботев Тервел Златев даде интервю пред “Тема спорт” за състоянието на клуба, целите и бъдещето пред Ботев.

“Ботев е клуб, който заслужава да е в първата шестица и ще се борим със зъби и нокти за това. За нашите по-млади футболисти ще е по-добре да се борят с топотборите в България. Няма да бъде катастрофа, ако не попаднем в първата шестица, но там е мястото на Ботев.”

„Състоянието на Ботев е стабилно и се подобрява. В последните два месеца новият ни маркетингов отдел функционира успешно. Преговаря с местни и национални структури. Надявам се да разширява своята дейност и да подпишем с още по-сериозни спонсори от тези, които имаме в момента, и да надградим отношенията с тези, които вече са ни протегнали ръка”, добави Златев.

„За селекцията трябва да се обърнете към Велислав Вуцов. Той си готви предложения, които ще разгледаме и ще обсъдим. Но е още рано. Трябва да видим първо с кои футболисти ще се разделим. В момента няма играчи, на които договорите да изтичат през зимата. През този и следващия месец ще инициираме преговори за нови контракти на някои състезатели. Тук нещата не опират само до желание от наша страна, а до разбирателство със самите футболисти”, заяви още Тервел Златев.

„За строежа на стадиона няма развитие. Продължават да се правят укрепителни дейности за зимата. Нямам информация дали напролет ще продължи.”

Тема спорт

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker