бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФутбол

Тежка загуба за Марица край морето

В коректен мач “Марица” загуби с 4:0 при гостуването си на “Несебър” в двубой от 20-ти кръг в Югоизточна “В” група игран на стадиона в Ахелой. И двата отбора играха привлекателен футбол във ветровития съботен следобед.

Домакините отбелязаха головете си през първата част, като единият от тях бе от съмнителна дузпа, а останалите три след изпълнение на ъглови удари. За “Марица” сто процентови положения изпуснаха Иван Площаков и Йордан Влашки. Площаков на два пъти излезе сам срещу несебърския вратар, но и двата пъти не съумя да вкара. Влашки пропусна от няколко метра изпращайки топката над вратата. В състава на пловдивския клуб ясно си пролича липсата на Виделен Сердарски и Йълмаз Сюлейман в средата на терена. Домакините пък успяха да вкарат почти всичките си положения и логично спечелиха.

Несебър откри с гол на Иван Янчев, а след това отново той удвои преднината на домакините. Класическото 3:0 формира Николай Костов от дузпа, а Любен Петров оформи крайното 4:0.

След мача ст.треньорът на маричани Петър Курдов заяви, че финансовите средства за гостуването са осигурени от треньорското ръководство, тъй като ръководството отказва да издържа клуба, защото няма тази възможност. Спортно-техническия директор Тони Стойнов пък каза, че в тима е имало напрежение, което се е отразило на играчите, но те ще се опитат да забравят за този мач възможно най-бързо и ще мислят само за предстоящото.

Фейсбук страница на Марица

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

2 Коментара

  1. Какви са тия глупости?! Аз бях на мача и реалният резултат е 8:0. За пропуските на Димитър Попов и Нуретин Пискюлю от 2 метра не ги ли броите????? Освен това, Александър Аргиров през второто полувреме също можеше да вкара, но стреля по диагонала в аут

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker