бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

ТВ7 определи в колко часа и кога ще се играе дербито на Пловдив

Повторение на големите дербита от последния кръг в “А” група ЦСКА – Левски и Литекс – Лудогорец през този уикенд в ефира на ТV7. В събота от 16:15 ч. “червени” и “сини” се изправят в първия плейофен мач между двата отбора през този сезон, а претендентите за титлата ще се срещнат в неделя от 19:30 ч. в първи четвъртфинал от турнира за Купата на България.

Програмата беше променена след успешното представяне на Лудогорец в турнира Лига Европа и участието на шампионите в осминафиналната фаза на надпреварата. Първият четвъртфинален двубой срещу Литекс ще се играе в неделя в Ловеч, а реваншът е назначен за 2 април на стадион “Лудогорец арена” в Разград. По този начин Литекс, който трябваше в неделя да посрещне Черно море в мач от първия плейофен кръг на шампионата, ще направи това още в четвъртък. “Оранжевите” и “моряците” ще имат честта да открият плейофната фаза на първенството в 17:30 ч. на Градския стадион в Ловеч.

В петък пък започва битката и във втората седмица, като двубоят, който ще покаже NEWS7 e между Славия и Нефтохимик от 15:30 ч. на стадиона в квартал “Овча купел”.

Същият ден и същият час, както в миналия кръг, за вечното дерби между ЦСКА и Левски. Разликата е, че този път “червените” ще бъдат символични домакини на двубоя. Началото ще бъде дадено в 16:15, студиото на ТV7 пък стартира 45 минути по-рано, както винаги с интересни гости и любопитни видеа. И за да бъде дерби-уикендът пълен в неделя отново в ефира на ТV7 ще покажем и битката за Пловдив между Ботев и Локомотив. Двубоят е с начален час 14: 00 на клубната база на “канарчетата” в квартал Коматево*.

Очаква се утре да бъде решено официално къде ще се играе и дербито между Ботев и Локомотив.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. Дано мача да е на Лаута (в Пловдив) а не на село в Коматево, че ще се изпобием там

    1. Къде си видял да пише ,че Коматево е село? Правиш ли разлика между квартал и село?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker