Ботев ПловдивФутбол

ТВ Ботев: Иван Цветков и Християн Казаков се срещнаха с феновете на Ботев

Капитанът на “Ботев” Иван Цветков и съотборникът му Християн Казаков взеха участие в първата среща между футболисти и фенове на “жълто-черния” тим. В приятелската и пълна с позитивизъм атмосфера на клубния фен-магазин, в продължение на един час двамата раздаваха автографи, снимаха се и разговаряха с хората, които подкрепят отбора на трибуните.

Непосредствено след края на работния ден в сряда, кафето на базата в Коматево се изпълни с желаещи да видят футболистите и да получат подпис от тях. След края на събитието Цветков и Казаков не скриха положителните емоции, с които бяха заразени от ботевистите. Пред камерата на ТВ Ботев, футболисти и фенове бяха единодушни, че срещите помежду им ще окаже положителен ефект и ще засили още повече връзката между отбора и публиката на “Ботев”.

Срещите между футболисти и запалянковци стават традиционни и ще се провеждат през седмица, като точният ден и час ще бъдат обявявани в официалния сайт и страницата на клуба във Facebook.

Източник и видео: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker