бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Локомотив към Красимир Балъков: Защо Димитър Илиев и Бирсент Карагарен не бяха повикани за националния отбор?

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения за наболели теми около техните любими спортисти и отбори.

Днес наш читател ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, с което се обръща към Красимир Балъков и БФС.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте, драги пловдивчани,
Пиша Ви малко преди един от най-важните дни за всеки пловдивчанин – големият мач. За съжаление моите мисли не са насочени единствено към мача, защото наскоро се появи списъкът с повиквателни за българския национален отбор и разочарованието, когато го видях, беше меко казано голямо.
Определено интересен избор на един, безспорно, голям футболист, но явно мекушав треньор и кукла на конци която изглежда че изпълнява поръчки и нареждания от БФС (знаем ли). Сигурно човекът има нужда от доходи, сигурно няма адекватна преценка, не знам, но от дни търся отговор на въпроса защо Димитър Илиев и Бирсент Карагарен не са повикани? ЗАЩО? Интересно ми е, дали ако Марселиньо бъде сменен по време на мач на националите и се усмихне иронично, ще има последствия, надали. Но нищо, явно е че някой черпи и поръчва музиката, не знам, а и не ме интересува, но най-вероятно тези които черпят, слушат Преслава, или нещо от лудогорието. Нека оставим Бразилската перла на националния ни отбор, ами Кирил Десподов ??? Е това вече е скандално, в Италия се чудят как да го махнат, а той е в национала. Тук вина има и един български сайт за ‘‘спортни новини‘‘ – нащето момче вкарало гол на тренировка и вече се бори за златната топа с Меси, Роналдо, Мбапе …. Ами аз като играя в махалата и вкарвам по 3-4, значи ли че съм по-добър от Пеле и Марадона и ако да, защо не съм в националния? Мерси, ама този отбор няма как да го подкрепям.Те хората са го казали -какъвто футбола, такава и държавата – само Балъци.

За разлика от това, само преди няколко години стисках палци за вечния противник-Ботев, когато играеха в евротурнирите. Тук футболът е религия, която всички изповядваме, само цветовете са различни – жълто-черни/черно-бели, но накрая на деня всички сме пловдивчани.
Митко, Бирсент, горе главата, момчета, имате нещастието да сте родени в България, но късмета да сте в Пловдив! А тук, ние обичаме футбола, обичаме и ценим хората които се трудят, а вие сте точно такива!
При положение, че в Пловдив сте ценени и боготворени, когато (надявам се) някой ден получите повиквателна, дали ще си заслужава ? Бих си позволил да ви посъветвам – откажете. Хората извън Пловдив не ви заслужават, а пък и на базата в Бояна не мисля, че ще имате допирни точки с останалите – „мега звезди‘‘ и баджанаци. Върнете им едни поздрави, откажете повиквателната, и ги оставете да си играят в ж. к. Студенстки град.
„ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА“ – В БОЯНА СА СЛЕПИ, ОЧЕВИДНО НЕ ВИЖДАТ АДЕКВАТНО КАЧЕСТВАТА НА НАШИТЕ ФУТБОЛИСТИ,Е В ПЛОВДИВ НЕ СМЕ И ГИ ЦЕНИМ!
МИТКО, БИРСЕНT: ОСТАВЕТЕ ГИ “РОДНИТЕ? ЗВЕЗДИ“ ДА СИ РИТАТ ТОПКАТА С Република Науру, РУАНДА. ДА РИТАТ, БАДЖАНАЦИТЕ, ДА ИМА! И ДА ЧЕРПЯТ АКО НЯКОЙ ДЕН ВКАРАТ НА ЛИХТЕНЩАЙН. АМА ДА Е В СТУДЕНТСКИ ГРАД, НАЛИ ТАКА, ТАКАВА Е ТРАДИЦИЯТА?

P.S Знам че на 31.08.19 пак ще покажем кой е най-футболният град! Нека направим празник подобаващ за една европейска столица и да се насладим на един прекрасен футболен спектакъл. Успех на противника, но нека моят Локомотив победи!

Изпратил:  БХ10

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

3 Коментара

  1. Доста добре написано като цяло и с уважение към вечния враг, но все пак трябва да гледаме и реално. За Бирсент съм съгласен, момчето е млад и надъхан, игра много добре и в евротурнирите, но за Митко не може да се каже същото. Футболист за местна консумация, бавен и тромав, като това много добре се видя в двата мача на вънка с Търнава и Страсбург.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker