Ботев ПловдивТвоята трибунаФиналътФутбол

Твоята Трибуна: Фен на Ботев: Подкрепихме Ботев, но на каква цена?

TribunaPlovdiv.bg продължава дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна поредното писмо изпратено от наш читател, които изказва мнението си за изминалия финал за Купата на България.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте,ТП. Искам да кажа нещо за снощния мач в които игра любимия ми отбор. Всичко това, което се случи на терена, безумната игра на нашите играчи и голямата болка и разочарование от това, че изглеждаме напълно безидейни, провокираха около 20тина човека които започнаха да чупят седалки и да нахлуват на терена. Тези хора не ги виня, сигурно милеят много за отбора и ги е яд, ядосани са, че стигнахме до финал, изминахме толкова километри, харчове и защо ? Да, бяхме с любимия отбор, но на каква цена ? Искам да обърна внимание и на едно мое впечатление, а и не само. Финала беше организиран доста аматьорски. Пожарна, полиция, домакините от Черноморец не си свършиха работата. Не можаха да опазят една ограда, което се чупеше около 10 минути, подпалиха, пожарникарите хвърляха факлите върху хартията ( която пък не бе изчистена от домакина на полувремето ), съответно последва и пожар. Не искам да звучи като оправдание, но сякаш всичко в този финал беше ясно. Виновни от феновете има, но да се слагат масово в медиите под общ знаменател 13 хиляди човека, че били лумпени и хулигани, мисля, че не е честно. Заради изкривената представа за подкрепа на 15-20 човека, всички пострадаха. Поздрави и само Ботев!

Изпратил: Анонимен

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker