Ботев ПловдивТвоята трибунаФиналътФутбол

Твоята Трибуна: Фенка на Ботев пита Мъри: С какви очи ще ни погледнеш и какво ще ни кажеш този път?

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна писмо изпратено от наша читателка, която иска да отправи няколко въпроса към ръководните органи в любимия и Ботев Пловдив.

Ако и вие искате да изразите Вашето мнение за вчерашния финал за Купата на България не се колебайте и ни пишете през рубриката ни.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Здравейте, бих искала чрез вас да задам един въпрос към “любимия” ни треньор: г-н Стоилов, този път за какво мислехме? От месец насам всяка загуба се оправдаваше с мисли за финала.Как ще излезете пред нас, всички които оставихме всички свои задължения, за да подкрепим отбора и оставим гърлата си на “Лазур”, а след това…и сълзите си? С какви очи ще ни погледнете и какво ще ни кажете този път? Г-н Василев, затова ли го оставихте? Да се оправдава непрестанно…

Изпратил: Габриела

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

12 Коментара

  1. Jalki julturi, ama murito beshe mng hbuavi4uk kato minaliq sezon biexte na red v liga evropa nali we palqci gnusni, ama sq muri tva, muri – onova, i v sektora pak ste se bili basi potnite selqni gnusni, za kvo pretendirate we, glupaci ako imate sq mach v komatevo sled 1-2 sedmici nqma da suberete i 2000 hil sig shtoto ste ednodnevnki ! !

  2. Аз не съм фен на вашия отбор, фен съм на спорта, Самата аз съм била състезателка, и знам че човек трябва да побеждава, но трябва и да умее да губи. Няма спортист който само да е печелил и да не познава поражения.Не харесвам отношението на феновете към спортистите дори от техния отбор. Щом не печелят, значи са некадърници. Вчера и двата отбора играха много добре, до момента на на факлите. Обвинявате пожарникара / може би сте прави / но не той хвърли факлите на стадиона,не той счупи загражденията и нахлу на терена, не той хвърляше столовете. Гледах и се молех да не стане по-сериозно, защото на стадиона имаше толкова малки деца. Мили фенове направете така че да водим децата си и внуците без страх да гледат любимия си отбор. В противен случай днес вие хвърляте факли и безобидни бомбички, утре вашите деца ще стрелят и ще хвърлят истински бобми. Ботев игра добре, и ако вие му бяхте дали шанса да си изиграе мача, може би яха да стигнат до изравняване, а защо и не до победа. Да сигурно сте прави, че отборът има проблем, но вие не му помагате по този нацин. С уважение от човек който обича спорта.

  3. Не искам да се оправдавам но на този тежък терен с тези момчета толкова.
    Но по принцип най много ми пречат ”феновете”. Без тях ще се чувствам далеч по комфортно.

    1. Да прав сте, на вас не ви попречиха момчетата. Те са добри. не ви попречи терена, той беше еднакъв за всичките 22 играчи, Единствено да изиграете един прекрасен мач, и да си тръгнете с гордо вдигната глава ви попречиха вашите фенове. Жалко за положения от вас и от вашите момчета годишен труд

  4. Аз съм фен на Ботев от както се помня и това което видях вчера неми хареса!Футболистите играха добре това че Лудогорец вкара нишо не значеше имаше още много време а какво направиха феновете запалиха стадиона сега заради една шепа глупаци не само ще глобят Ботев а и няма да гледаме много дълго време мач станахме за резил станахме същите като Буферите и като Говедата.И СЕГА ИСКАМ АЗ ДА ПОПИТАМ КАК ВИЕ ФЕНОВЕ НА БОТЕВ КАК ЩЕ ПОГЛЕДНИТЕ ФУТБОЛИСТИТЕ И РЪКОВОДСТВОТО,КАК ЩЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ГОСПОДИН ВАСИЛЕВ КОИТО НАПРАВИ ТОЛКОВА ЗА НАШИА ЛЮБИМ ОТБОР.ВЧЕРА ТОВА НЕ БЕШЕ АГИТКАТА С КОЯТО ОТ 29 ГОДИНИ АЗ ПОДКРЕПЯМ БОТЕВ,ТОВА БЯХА ДЕЦА КОИТО МНОГО БАРЗО ЗАБРАВИХА ОТ КАДЕ НА ИЗКАРАХА ТЕЗИ ХОРА И КАДЕ ЩЕШЕ ДА Е БОТЕВ АКО ГИ НЯМАШЕ!ЗАТОВА ИСКАМ ДА ПОДНЕСА ИСКРЕНИТЕ СИ ИЗВИНЕНИЯ НА ФУТБОЛИСТИТЕ,РЪКОВОТСТВОТО И НА господин ВАСИЛЕВ !!!

    1. А га крадехтиЪ по магистрралите и обирахтЪ на бабите овощните градини забрави май!

      Вечно ще си останете прости селяни и дори 100 години да минат от основаването ви като обор, по-прости мюсюлмани и слетаци от жълТурци няма на тая земя.

    2. Съгласна съм с вашето посмо. Време имаше много, и Ботев имаше както шанса да изравни, така и да победи. В този случай, тук феновете попречиха а не помогнаха на любимия си отбор. И двата отбора бяха много добри, и това че Лудогорец вкара гол, не беше фатално, иаше много време.

  5. Момиче, кой те е учил на футбол? Искам да се свържеш по някакъв начин с мен и да ми обясниш какво точно не ти харесва в Мъри.
    Жълтите толкова се самозабравихте, че сами ще си развалите нареденото. Човекът гради отбор. Това не става за 2 месеца. А и не мисля, че Мъри е виновен, че Лудогорец бяха много по-добри.

    1. Не споря да съм разбирач, но всеки има право на мнение. Мъри не ни е треньор от два месеца. Не защитавам никого, всеки отбор има и кофти фенове, точно заради които до последно се надявах наистина да няма пиротехника. Но какво да се прави. Съдба

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker