Локомотив ПловдивФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локо към Крушарски: Христо, това не сме го търпели никога, замисли се

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения за наболели теми около техните любими спортисти и отбори.

Днес, привърженик на Локомотив (Пловдив) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което изказва мнението си за управлението на Локомотив (Пловдив) от Христо Крушарски.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Христо, (до скоро за мен беше г-н Крушарски, но вече си Христо) не съм от хората, които ще ти пишат дълги поеми тук. Пиша ти чрез Трибуна Пловдив защото фейсбук профила ти вече достатъчно е наспамен от редица фенове на Локомотив. Знам, че ще прочетеш това писмо и наистина те призовавам да се замислиш.

До скоро бях един от хората, които те уважаваше ужасно много. Имахме много истински, радостни моменти. Празнувахме много уникални моменти, но и изпуснахме много такива заради некадърниците, които ти така упорито отказваш да махнеш от клуба ни.

Точно тези същите с елеците ще ти видят сметката. Заради тях и некадърника Войнов стигнахме до тук да ни бие, който ни хване.

Само за месец ти стигна от един от най-обичаните ни президенти до един от тези, които не можем да търпим. Времето ти наистина изтича. Разбери го. Или се вземи в ръце и отстрани тези аматьори от клуба ни или нека си кажем сбогом. Не сме 30 човека както ти казваш. Много над 30 000 сме дори. Резултатите на стадиона го показват. Вече няма и 30, който да те защитават, останаха само платените като Радкото Врагов и неговите приятелчета.

Празният стадион показва, че нещо не се случва правилно, броя на хората е коректива, който трябва да гониш, а ти решаваш дори да увеличиш билетите за следващите мачове. Само за един месец нарече футболистите ни банда гейове, а днес дори ни сложи и на онази си работа. Това не сме го търпяли никога. Замисли се дали и сега ще го изтрае локомотивската общност.

Изпратил: Иван Савов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Твоята Трибуна: Запалянко на Ботев разказва за приключението си за мача с Дунав

Твоята Трибуна: Запалянко на Ботев разказва за приключението си за мача с Дунав

Подобни

12 Коментара

  1. До всички които плюете: Спомнете си преди 3 години, когато отбора се издържаше от фенове, какви футболисти имаше, как стадиона беше пак толкова празен и това че отбора се бореше да на изпадне.
    Колкото до коментара на автора че 2 години отбора търкал дъното, не знам от кога 2 години подред за малко да се класираш за Лига Европа е да търкаш дъното.
    Ако Камбуров и останалите не бяха изгонили Илиян Илиев, сега нещата щяха да са различни.
    Ако Крушарски се махне, най вероятно тези които най много го плюят една стотинка няма да дадат за отбора и ще си мълчат като мишки.
    Ето вчера за мача със Славия: Момчетата са играли добре, просто са нямали късмет.
    Мача с Черно Море: 2 от головете им бяха нередовни.
    На който не му харесва да ходи по мачове и да седи вкъщи и да нарежда и псува по форуми и сайтове.
    Битер жълтурите сме станали.

  2. gospod gleda koito e tragnal sreshtu nas hubavo ne vidql ne me interesuva v koq grupa shte igraem nie obi4ame kluba si ti i onezi banda pianguri sasipahte otbor koito beshe v top 4 i bieshe taka nare4enite grandove s lekota .. ti sasipa otbora ni nakara ni da hodim s navedeni glavi i da ni e sram ot tova koeto obi4ame … shte stane dosta losho ako produlji6 tarpenieto na horata se is4erpva edin poten selqnin ot sandanski zabravi tabelata na grada i i idvashe na stadiona samo kogato loko beshe nakazan imenno zaredi negovit dalaveri i kurvenski ne6ta… ti si sledvashtiq … tozi 4ovek koito ti e pisal e mnogo prav imashe podkrepata na vsi4ki lokomotivci uvajavaha te skandiraha imeto ti podkrepqha otbora navsqkade .. TI I ONEZI BANDA PIQNICI SASIPAHTE KLUB NA POLOVIN VEK IZRUDI DOLNI …SAMO POMNI EDNO ELEK SKAPAN NE SME 30 A SME 10 PATI POVE4E ..CQLA BG ZNAE TOWA SAMO TI PIQN PEDERAS SE GAVRISH S TOZI SLAVEN TIM ..

  3. Време е за промяна. Ние сме Локомотив Пловдив, а не някое селско отборче на което му е достатъчно просто да съществува.
    ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ!

  4. Цялата черно-бяла общност е против жалкото статукво в клуба в монента!
    Дори, по-умерените фенове, които само допреди месец, най-много два, стояха твърдо зад Крушарски го усетиха, че е “чурук” и дори те, вече са твърдо против него и жалката му тайфа!

    1. На теб жълт, миризлив, селянин и двама ще ти се видят много и хич няма да ти е смешно, защото вие селяните сте смели само по форумите!
      На улицата сте жалки мишки с миризма на тор!
      Спокойно! Скоро и вие ще ревете мощно!
      Ние обаче пак ще се оправим, защото никога не чакаме наготово, за разлика от вас!

    1. Не Недко,не е винота в тях.Не може мишоци и безличници да сложиш за ръковъдители
      и после да искаш играчите да ги слушат.Отделно от това е че и те няма на какво да ги научат защото за нищо не стават.Помниш ли че като си подаде оставката Едо каза че рибата се вмирисва от към главата….

  5. Абсолютно си прав брат.Зверска некадърност струй от любимия ни отбор.Чак в един момент не можеш да повярваш че това е истита.Хайде сега познайте дали не играхме вчера с юбилейния екип…е,остана ли нещо неизказано ? Всичко е пълен хал хабер

  6. Поздрави и поздравления за точноя коментар, браво!

    Локомотивци, дайте да гледаме реално на нещата. Никой тук не е тръгнал да бута ръководство или да иска акции, хората които негодуват го правят, защото искат промяна от сегашното статукво и блатото, в което сме изпаднали. Не става дума за потници или за семкаджии, става въпрос, че всички фенове ни боли от безхаберието в клуба, което не отговаря на традициите и на ценностите на Локомотив. Да, ние никога не сме били гранд като Левски и ЦСКА, но винаги сме искали мъжка и достойна игра – независимо от резултата.

    Айде да гледаме реално, след Илиан Илиев, такава игра няма, даже нямаме облик на отбор. Всеки ряпка топката на където му падне – без тактика, без подготовка, без желание за победа – реално накъде сме тръгнали и накъде отиваме с това треньорско ръководство. Защо хората скачат на Крушарски, еми много е просто – той е човекът, който трябва да вземе нещата в ръце и както парадира, че той кара влака, да вземе да го подкара, защото в момента сме на самотек. Вместо това той си държи на ината и се заяжда с публиката и показва мускули, докато корабът потъва безславно.

    Та това е причината да се ядосваме и да искаме реални действия – за истинския привърженик Локомотив е над всичко и всеки, на никой не му пука кой ще е президент, а как се управлява клубът. Все пак феновете сме коректив и като такъв ние трябва да застанем с позиция, а това, че на Крушарски не му харесва си е негов проблем. Той иска да му се ръкопляска като заслужава, но не търпи критика, а поводи за такава в момента има много, очевадно е.

    ЛОКОМОТИВ – НАД ВСИЧКО И НАД ВСЕКИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker