ЛокомотивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив с обръщение до всички привърженици на клуба

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Поредното писмо от наш читател пристигна днес чрез рубриката ни „Твоята Трибуна“,, през която всеки един запалянко може да изкаже своето мнение.

То е от запалянко на Локомотив, който пише за случващото се на „Лаута“ и начина по който се управляват „черно-белите“.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Черно-бели горещници

До всички привърженици на Пловдивския любимец

Приятели, през последните няколко години сме свидетели на най-слабото и неадекватно управление на любимия ни клуб. Начело на ЛОКО, Любимия Отбор на Културната Общественост на нашия град, хилядолетния Пловдив, е стар кадровик и номенклатурчик, човек без образование, без култура, неспособен да ръководи спортен бизнес в нормална среда, самонадеян, неконтролируем, безнадеждно прост. Човек, който осъзнава, че нещо не е наред, но не разбира точно какво. Той е от онези, които никога не признават вината си, които винаги са прави, дори и когато грешат.

В резултат на неговото управление, трибуните на Лаута оредяват. Мнозина от нас, отвратени от ставащото в българския футбол, избягват стадиона. Напуснаха ни десетки, а може би повече от сто играчи, не бе осъществен нито един смислен, повтарям, смислен трансфер. Отбора напуснаха Ераносян, Мартин Камбуров, Димо Бакалов, и редица други, и то забележете, за нито един от тях в клуба не бяха реализирани постъпления. Футболисти и треньори даваха пари на заем на ръководството, а когато го заявяваха публично, бяха квалифицирани по не особено възпитан начин от лице, което се гордее с червения си генезис.

В резултат на управлението на лицето Христо Крушарски Локомотив вече няма школа, а това, което е останало от нея, съществува само на документи. Напуснаха цели набори, десетки треньори. Самонадеяните властимащи на Лаута се освобождават от всеки (инако)мислещ. Школата стана поле за прокарване на лични интереси на външни за клуба лица, които търсят лична изгода във всяко начинание, които търсят разчистване на сметки с треньори.

Приятели, мнозина от нас са притеснени какво би станало, ако утре лицето Христо Крушарски заяви, че ще хвърли акциите. Ще ви кажа. Това вече се случи веднъж. Веднага ще бъдат ангажирани 2-3 медии, които да разпространят интервюта (вероятно вече подготвени, съдейки по скоростта на медийните изяви на Христо Крушарски), че Локомотив ще загине, ако той напусне Пловдив. Веднага ще бъдат намерени 1-2 разпознаваеми за черно-бялата общност лица, които да ронят сълзи, че Локомотив си отива, и как без Христо Крушарски сме загубени. Тези действия, зад които прозира милиционерска фуражка, имат за цел да сплашат онези от вас, които се страхуват, че Локото може да остане без собственик, които предпочитат „по-малкото зло“. Преклонена глава сабя не я сече, казвал народът. И пъшкал тежко, столетия.

Вероятно мнозина от вас са притеснени какво наистина би станало и биха били готови да обвинят все по-увеличаващата се група привърженици, които желаят раздяла на Локото с лицето Христо Крушарски. Нека обаче погледнем въпроса и от другата му страна. Какво се случва с клуба, когато лицето Христо Крушарски е начело: напускане на десетки играчи, треньори, системно забавяне на заплати, взимане на изключително безперспективни играчи, все по-оредяващи трибуни на стадиона, липса на ясна визия за управление на футболен клуб, назначаване на неподходящи лица на ръководни длъжности в клуба. Нима това е по-малкото зло? Нима просташкото поведение на лице, което трупа активи от това, че се титулува „собственик на „Локомотив“, носи ползи? Не, лицето Христо Крушарски е най-голямото зло, сполетяло Локомотив в неговата история, вече над 90 години. Ние всички носим вина, че допуснахме това. Обвиненията между нас са излишни и вредни точно толкова, колкото и присъствието на Христо Крушарски в клуба.

Приятели, обръщам се към тези от вас, които са готови да се изправят срещу други черно-бели братя. Някои от вас смятат, че една шепа хора клатят „стабилността“ в клуба, че застрашават неговото бъдеще. Прочетете редовете по-горе и помислете – това ли е бъдещето, което искате за любимия ни клуб? Дали и вие, с отсъствието си от стадиона, не сте сред всички нас, които искаме промяната, но просто се колебаете малко повече? Ще бъда честен, и аз съм бил разколебан на моменти. Ала ако направим равносметка на годините на управление на Христо Крушарски, дали ще видим в него образа на „г-н По-малко зло“? Едва ли.

Приятели, които все още сте несигурни дали хората, които искат промяна, са на прав път, ние всички сме българи и се гордеем, че сме такива. Априлското въстание, с което всички ние се гордеем като един от върховете в нашата история, е ангажирало пренебрежително малък брой хора, Повечето предпочели, познайте какво – по-малкото зло.

Ще завърша обръщението си към всички привърженици на Пловдивския любимец с една кратка притча от историята.

Пред един древен владетел се явил човек, осъден на смърт. Владетелят бил поискал това. Поговорили малко и владетелят му предложил вместо да отиде на смърт, да отвори една врата, която водела неизвестно къде. Осъденият на смърт помислил, помислил, но все пак избрал смъртта. Преди да потегли към последния си път се обърнал към владетеля и го попитал дали ще му каже какво има от другата страна.

Владетелят отговорил:

– Свободата! Исках да те изпитам дали си готов за нея.

Изпратил:  Николай Тодоров

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

51 Коментара

 1. Приятелю Николай,

  прочетох внимателно написаното от теб. Направи ми силно впечатление, че уж ще отговориш на основния въпрос, но не отговори. Или по-скоро отговори на въпростите с въпроси.
  Това приятелю се нарича демагогия!
  От къде си се научил на това?
  Нима такива лица не ни управляват вече с години??? Ти доволен ли си от това?
  Нима не протестирате простив собственика, обвинявайки го точно в това?
  И каква стана те сега, приятелю Тодоров? Май ти си същия като тези, които не харесваш!!
  Сега да те наричаме ли „лицето Тодоров“ или да ти викаме приятелю?

 2. Айде бе приятели изплюйте камъчето и си кажете истината.Хората са го казали признат грях половин грях.Ако ли не аз ще ви дам жокер.Още през месец май Крушарски спря кранчето на Бонев и сега вие изпълнявате поръчката.

 3. Всички постове в защита на Крушарски са на 2-ма човека от ръководството! Ратко Врагов е най-активен! Толкова глупости са написали тези лица, че не е истина! Аргумрнта за негоненето а Крушарски на този етап е само един и той е липса на реална алтернатива! Всичко друго са тъпизми от Н-та степен! Крушарски е човек с много нисък коефициент на интелигентност и култура! На всичкото отгоре, клуба върви ежегодно надолу, а не както би трябвало, нагоре! Тука разни говорят само за победата в събота? Но никой не пише и ред за срамните загуби от Порин,Дунав, Локо ГО, Славия……на всичкото отгоре на Лаута! За посредствената визия на отбора и клуба като цяло! За малоумните директори, дето никога не биват сменяни, независимо от поредицата от фрапантни гафове!…. Намери ли се алтернатива на Крушарски, тогава ще видим, за какво са 99%? Отговора е ясен! Засега обаче няма такава и затова ще трябва време! Никой от феновете не иска нищо повече от достойно съществуване! Всичко друго са тъпотии на квадрат! Срама с Крушарски и компания предстои тепърва. Темата е с продължение! САМО ЛОКО!

  1. Тези които са недоволни от Крушарски получавали ли са досега облаги от него? Не питам за софрата и банкетите.Или като някой не ви играе по гайдата и да се маха.Ами когато бяха натрупани задълженията за над 1 млн. от някои хора и той ги плати тогава защо не го гонехте.А колкото до срамните мачове да не говорим защото явно ти е къса паметта.Не се вкарвай сам в сандъра ще ти се завие свят

 4. Не съм чел предишните коментари, но искам да попитам всички които защитавате Крушарски едно нещо…вие идвали ли сте на Лаута в последните години, харесва ли ви как изглежда стадиона по време на домакински мач и колко хората са погнусени от цялото това управление? Трябва да се започне на чисто и хората да повярват отново и да се върнат на стадиона.

  1. Аве лицемерче ти ли направи терените феновете ли плащат заплати ами борчовете ами заплатите оставени от адвокат четата и нежния защо не кажеш нещо ами повтаряш като папагал едно и също

 5. Здравейте приятели,

  всъщност не знам дали съм приятел или подлога на Крущо защото съм от хората които трвърдо го подкрепят, но както и да е….
  Искам да попитам – утре на срещата да си сложа ли четническата униформа напра дядо ми от Априлското възтание или тъй като съм страхлив „мъдодържаш“ и мекере на Крушарски да не си я слагам?

 6. не разбирам от какво са все недоволни някои хора. Когато собственика не им угоди и хоп – преврат…
  ББ да не мислите,че безкрайно ще ви угажда? Той да не работи само за вас

  1. Не колега,аз нямам близнак и Крушарски не ми дава заплата.Гледам реално ситуацията каква е.В момента няма кой да си харчи парите за Локо.Ти ако имаш някакво предложение сподели го да го коментираме.Ако нямаш,вади КЕША И НЕ СЕ БАВИ,не ги стискай парите са за харчене. Направи си кефа да командваш :))))) а пък ако си скъсан пусни си клипчето с Т.Живков той ще ти каже истината:))))))

 7. Хайде сега да помислим трезво и видим кой си изпълнява задължения.Така 1.Какви са задълженията на собственика на даден клуб? Правилният отговор е : Да осигури финансирането и ако има възможността да го подобри. 2.Какви са задълженията на привържениците? ОТГОВОРЪТ Е :Да подкрепя отбора безрезервно и да си купи абонаментна карта или билет,също така да не причинява с действията си финансови глоби на клуба. Иии ….. 3.Какви са задълженията на Почетния Президент ? Отговорът е: Да идва на стадиона с присъствието си да дава кураж на футболистите и да получава поздравленията на феновете които в миналото е радвал……. и накрая каква е равносметката !!!!!!! Президентът добър или лош дава колкото може пари за издръжка,плаща глоби в БФС причинени от феновете(не от привържениците) Които разбрал разбрал ;) а в същото време получава обиди от Феновете. На това се вика храни куче да те лае.И накрая да подскажа на Почетния Президент:Бате Ицо СПРИ със Интригите.Този филм вече го гледаме 4 серия.Галя,КОКО,МАРЕШКИ И КРУШАРСКИ…..ДОКОГА.Само при Жоро (Бог да го прости) не ти мина сценария,знаеш защо.

 8. До всички анонимни разбирачи и от двата лагера.
  Моля, елате утре и си изкажете мнението.
  Аз ще бъда там и ще кажа какво мисля открито, а не скрит зад екрана на компютъра.
  Всеки истински локомотивци трябва да направи същото.

 9. Да се смееш или да плачеш ? Г-н Тодоров , вие сте голям двуличник . Когато Крушарски подкрепяше инициативите на фен организацията , на която вие сте в ръководството , беше добър . Сега изведнъж стана номенклатурчик , червена боклук и други подобни . Когато ви питахме защо не правите протести пред общината за забавянето на концесиите , ни казвате , че не искате Крушарски да вземе концесиите . А в някои от коментарите си тук казвате , че Крушарски не ви давал . Тук с хиляди думи , голяма част от които са полуистини или изопачени истини , искате подкрепата ни за махането на Крушарски и сме приятели , а когато не сме съгласни с вас сме жълти тролове или „мъдодържатели “ . И упорито бягате да отговорите на единственият въпрос , който ви задават . Каква алтернатива предлагате ? Използвате разни разсъждения за априлско въстание и древни притчи . Но за отговора на този елементарен въпрос мълчите като “ комунист на разпит “ . Е как да ви повярваме и да ви подкрепим .

 10. Нека сега малко да помислим.

  1. Превратаджиите разбират много добре, че няма алтернатива за нов по-богат собственик. Затова излизат с демагогии от рода на „вас ви е страх“, „да се обединим и да си поискаме“, „мечове, ятагани и глави“….
  2. По техни думи, те предпочитат „Локомотив да го няма, но да спре този срам“!! За какъв срам говорят не знам…

  Значи когато Локомотив няма собственик и го няма (или играе в селските групи) кой ще стане собственик?? Отговора е те – както при предишния преврат.
  Защо им е обаче това? Ами замислете се какво ще има тогава Локомотив? Отбор няма да има? Публика също…. Ще има обаче СТАДИОН!! Една земя, с която те може да се разпореждат. Една земя, която по техни думи „е много ценна“….
  Е още ли ги мислите за проси и наивни?? Ами дали пък не си правят сметката да лапнат някой лев от далавери с тази зема – по сценарии от предихния преврат??
  Както сами те си казват: Няма значение дали Локомотив го има или не….

  1. Ходи си пий хапчетата!!!!
   Дори да няма отбор,публиката ако наистина носи клубът в сърцето си винаги ще я има!!!
   Или може би,ако няма отбор,ако имаш артикули на отбора ще ги изхвърлиш?

 11. В много от постовете има много истини и много логика. Само няколко от идиотите, които наричат протестиращите „потници“ явно или са жълтури които умишлено целят разделение или са от тези дето взимат заплата от Лрушан? И двата варианта са много вероятни. Спрете се с тези определения, защото оня ден в Разград всички видяхме, какво е без „потниците“! Къде бяха онези 99% дето били за Крушарски? Или някой иска да каже че е по-добре без публика? Така ли? Майче така излиза? Да, ама няма да стане. Борбата за доброто съществуване на Локомотив ще продължи и в това, че има критика и то основателна е даже прекрасно! А да видим другаря Крушарски ще узгони ли некадърниците мачело с Чаво и ще направи ли базата и стадиона заедно със своите така силно презентирани приятели от ОАЕ??? Ако някой си мисли, че всичко ще отмине току-така жестоко се е излъгал! Крушарски да се стяга и да действа!

  1. много удобно – тези който не мислят като мен са или жълти или платени..
   А после „приятели“!!!
   Не чувстваш ли, че не само показваш, че си глупав, но току що доказа тезата, че сте двуличници???!!
   И не вийдам разлика между „публиката“ на мача с ЦСКА-София и тази в Лудогорец. Всъщност разликата е,че БИХМЕ!!

   Абе, ти сериозно ли мислиш, че на нямкой мормален фен му пука дали ви има или ви няма?? Ама много на сериозно се взимате.
   Вие съществувате заради клуба, а не обратното както си мислите!!!
   Крайно време е да го разберете това.
   на никой не му пука дали ви има или ви няма – спортните превърженици на който и да е спорт и на който и да е отбор се интересуват от ПОБЕДИ!! Това е ОСНОВНАТА ИДЕЯ НА СПОРТ – СЪРЕВНОВАНИЕТО!!!
   А не нямакви си мажуретки….
   да не говорим, че дори гоните хората от трибуните с тези димки, бомбички и побойща!
   Разбра ли „приятелю“!!!??

   1. Футболът е направен за хората не обратното.
    Започваш да приличаш на театралец,не на футболен фен.
    Навсякъде по света има агитки,хулигани и не знам си още какво,но там някакси не им обръщат толкова внимание.
    Защото същите тия„потници“бяха в Катуница,в Гърмен,Раднево и т.н.,вие къде бяхте тогава.
    На ракия и салата пред телевизора??
    Айде по-спокойно!
    99% били за Крушарски,а на стадиона 300 човека!!
    Ами може и да е вярно,че тук може да пишат тролове на Крушарски и жълтури!!!

    1. ти май доста си объркан. Значи според теб „феновете“ са за да вършат работата на държавата…
     и понеже държавата не си върши работата, дай да дадем право на някакви си групировки да правят каквото си искат….
     Когато си глупав, по-добре си мълчи за да не ставаш за смях

     1. Не му се връзвай няма да те разбере какво му говориш.В простия човек няма нищо сложно.Главата му е пълна с глухарчета:)))))))

     2. 75, прав си?
      Прост, но вече иска да командва Локомотив…
      само трябвало друг да плаща…

 12. 99% от феновете на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ СА ТВЪРДО ЗАД КРУШАРСКИ.КОЙТО ИМА ПРЕТЕНЦИ ВАДИ ПАРАТА НА МАСАТА,КАЗВА ЧЕ ЩЕ ИЗДЪРЖА ОТБОРА И ЧАК ТОГАВА МАХАМЕ КРУШАРСКИ,ЯСНО???ХОРА НЯМАЩИ 5 ЛЕВА В ДЖОБА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЩО ГОЛЯМО,Е,НЯМА КАК ДА СТАНЕ,НАЛИ…

  1. 100% подкрепа на това мнение! Вижте реалността, хората с пари бягат от лумпени, които искат да управляват и да нареждат какво да се прави. Лудогорец нямаше да е това, което е, ако имаше потници (те в последно време ги гледаме все голи, май пари и за потници не са им останали, клуб искат да ръководят?!) да се бъркат като при нас, при Левски и при ЦСКА. Даже жълтите си седнаха на нас*аните задници като виждат, че потъват и си траят.

   Вземете се осъзнайте, кой дава пари за футбол в България и кой нормален човек ще се занимава с група лумпени, които искат да управляват с чужди пари?! Хората бягат от такива отбори, взимат си малки клубчета и си развиват школите, без да им се бърка никой в работата. Септември София е перфектен пример за това и хората тихо-мълком си играят и си градят школа леко-полеко.

   Всичко друго се прави с мноооогооо пари, като Домусчиеви. Ако имате такъв човек, добре дошъл. Ако не, си траем и с каквото можем помагаме на клуба като фенове. Всичко друго е ала-бала и глупости на неадекватни индивиди, които забравиха как преди 20 години в Б-група се лутахме по села и паланки 2-3 години, докато Жоро Илиев не ни взе. Нещо на някои много им порасна работата или просто са твърде млади да помнят тези тъмни години.

   Нека си подкрепяме отбора и да помагаме с каквото можем, а не да търсим интриги. САМО ЛОКО!

   1. Всъщност Дормуша беше в ЦСКА, но избяга от тамошните потници.
    Разбра, че в гнездо на змии не се прави отбор и резултата го видяхме
    Същото ще направи и Крушарски ако това продължава. Дано само да иде в Марица, че да може поне истинските локомотивци да гледаме футбол от А група

  2. Ти явно не си идвал на стадиона ,за да ги кажеш тия простотии хахах 99% били за Крушарски! По-голяма глупост не бях чувал скоро !!

 13. Защо да се вслушваме във вашето мнение, пропито от безхарактерност и страх? Защо да си затваряме очите, че Крушарски не отговаря на нивото на Локомотив?
  Защо сте готови на трохи, защо сте готови на по-малкото зло, без да погледнете по-далеч от носа си и да видите как бездушието ви дава поле за изява на субекти като Крушарски?
  Защо слагате всички под един знаменател? Защото ви е страх да носите отговорност, а само свободният човек може да носи отговорност, другите, почитателите на Крушарски, сте роби.

  1. ама ако искате се вслушвайте, бе Стефане. Само, че не ние, а вие ни наричате лицемерно „приятели“ и искате да се обединим с вас.
   Само, че за обединение е нужна обединителна идея и цел… надявам се поне това да може да разбереш.
   Наричате ни страхливци!! Защо? Защото гледаме реално на нещата ли? Нашето мнение е на хора, които носят отговорност и изкарват пари за семействата си. А за да го правиш, то ти трабва да познаваш реалността. Иначе се превръщаш в Дон Кихот.
   Ама то е много лесно да си бунтовник, ако мама и тате те хранят. Един ден, като пораснеш ще го разбереш…
   Само да те попитам още – вие боб ли хвърляхте, че знаете че като изгоните Крушарски ще дойде някой милионер?
   Или вас не ви интересува дали Локо ще го има и къде ще го има?

 14. Всичко нписано в публикацията е точно така! Само че, когато изреждаме имената на всичките неудачници поставени от разни министри и партии начело на Локомотив, не се ли сещате, че главния виновник за това статукво са държавата и по-точно управляващите!? Тези, които ни ги пращат! Като си тръгне този кретен, или ще пратят друг такъв, или клуба ще изчезне! Вярно е, че и двете неща звучат много страшно и неприемливо, това са фактите! Ние трябва да решим, дали да ни има въобще или да продължаваме унижението с този!?
  Ние феновете сме доста виновни, защото от около 2 години оставихме Крушарски да прави каквото си иска, без да му се месим и да се срещаме с него! Простак като него веднага се взима насериозно в такъв момент и само стой та гледай!? Имаше и временно разделение помежду ни спрямо позицията ни и това също му даде сили. Сега ситуацията е доста патова, защото с крушарски не става, но без него пък нямаме алтернатива за момента!? Имаме ли такава, ситуацията ще е коренно различна! Има и една друга подробност над която едва ли мнозина са се замисляли.
  Представете си, че Локомотив осиротее за пореден път? За нвколко месеца изпада във финансова несъстоятелност и….отива при аматьорите.
  Жалкото ни жълтурско управление на Пловдив това и ще чака! Няма да си мръднат пръста гадовете, за да помогнат на Локомотив, както правят постоянно за жълтата сган! Даже ще се зарадват, защото в общината отдавна са постъпвали не един или два интереса за феноменалната зеземя, като местоположение, на която се намира стадиона ни! Бъдете убедени в това! След 2-3 години безвремие общината ще обяви, че не може да стопанисва имота си и ще го отдаде на концесия на някой мошеник, който ще построи каквото си пожелае на мястото на Лаута! Или поне на част от 96-те декара полагащи се на Локомотив Пловдив! Има и други планове за тази земя…..
  При такава ситуация и правителство, и градоначалници и масмедии ще обвинят единствено феновете на Локомотив, които видите ли, ппстоянно гонят собсъвениците си! Без обаче никой да признае, че всичките изгонени си го заслужаваха , защото бяха „парашутисти“ или просто казано, един дол дренки! Върви разправяй после, че си бил прав, когато всичката мафиотщина в България ще е срещу нормалните и прави в недоволството си фенове на Лооомотив! Затова, сотиацията е адски сложна, не заради друго, а заради статуквото в държавата, която няма никакво желание футбола да върви напред, а стадионите да са пълни! Точно обратното! За това твърдение аргументи, колкото щеш! Затова, трябва да бъдем мъдри и да действаме ежедневно, докато не се намери адекватна алтернатива на Крушарски! За да се случи това трябва да сме умни, да действаме адркватно, без да се поддаваме на емоциите и преди всичко да бъдем обединени и активни !САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

  1. Това е мнение на един трезвомислещ човек.
   Другото е просто наивен авантюризъм.
   Само да кажа, че има вариянт пустеещия стадион да бъде даден на градския съперник. Кой тогава ще понесе отговорността? Николай Тодоров ли?

  2. Как да му помогнем, като той няма пари бре!? Колко пъти го карахме да идем на площада няколко стотин човека и да питаме, какво ства? Той ни спираше! И той хем уж иска, ама се дърпа в същото време. Крушарски е адски неадекватен и неподходящ за Локомотив Пловдив, но все на нас такива ни ги пращат. Няма фен, който да харесва Крушарски и по-точно начина му на управление! Само че в тая държава мераклии за никой клуб няма. Само, когато ББ или някой друг ги накара насила след определена сделка помежду им! Кой нормален ще се наеме с тоя лайнарник наречен БГ футбол? Крушарски 4-та година ги прави тия бази. Стадиона същата работа. Първата година-две имаше пълната подкрепа от всички! Колко пъти да го подкрепяме? Докато станем като Славия ли? Ако искаше и можеше, досега да е направил каквото трябва. Кой не би се зарадвал, при подобни реализации от негова страна? Ама явно и той само симулира желание но в същото време спазва правилата наложени „отгоре“ щото кранчето ще секне? Земята на Локомотив е безценна и мафиотите в Пловдив и в България няма да позволят там да има нормален стадион и база, макар че в града ни няма по-подходящо място за това! Кво се джавкате тука с някви евтини глупости за потници и НЕпотници? „Потниците“ са чистите фенове, които знаят какво беше и какво е сега Локомотив и искат да гледат футбол и да викат за Локото! Само че малко от тях осъзнават реалността в скапаната ни държава и затова на моменти звучат недекватно, но по принцип са прави! Ако всички локомотивци бяхме на стадиона и се борехме за доброто на Локомотив сега щеше да е друго и всички щяха да се съобразяват с нас! Да, ама всеки иска да гледа диема и да мрънка. А на стадиона никой.Другите пък са захапали кокала при тоя простак Крушарски и го пазят заради заплатките си. Патриотизма и героизма са хубави неща, но трябва да се почне най-отгоре и тогава Крушарковците няма да ги има! Ама няма кой за жалост! Много е лесно в къщи пред телевизора и да викаш , абе с тоя зле, ама без него още по-зле. Затва 500 години са ни шибали турците! Затова и сега държавата и Локото са на тва дередже и нищо няма да се оправи!

   1. Анонимен, сам си противоречиш затова не сметам да ти отговарям.
    Само да ти кажа, че ако исгоните Крушарски, може са да си мечтаеш да сме като Славия. Тогава ще сме като Марица – само дето може и стадиона да ни вземат.
    А дали Крушарски има пари или няма си е негова работа – за мен е важно да плаща на добри футболисти и той го прави.
    Стига сте гледали в на хората паницата

 15. Много спасители много писма бактън ептен ще изгони те хората но лошото е че все се гледа в чуждият джоб

 16. Преклонената глава сабя не я сече, казвал народът.
  Наивността, заблудата, глупостта са пречка пред много неща.
  Избирането на по-малкото зло е най-голямата грешка, която може да се направи. Къде в писмото видя лумпенизация? Аз виждам факти и аргументи.
  Виждам и лъжите на Крушо, виждам наглостта му. Виждам и глупостта ти. Не виждам мрънкане у Николай. Виждам, че не разбираш, че си страхлив да вземеш активна позиция. Страх те е да се обявиш какво мислиш, че изобщо мислиш.

  1. Честния бунтар, давай конкретна алтернатива, пари и стратегия?! Философи като теб бол, ама пари “йок”! Давай, слушаме…

 17. Все едно дяволски прочит на евангелието . Нищо конкретно и нищо казване. В това са силни точно комунистите. И точно типично за партизаните искаш собственоста на други. Щото видиш ли нещо не ти харесвало. Утре като се съберете 50 човека на трибуната, дето оня лошия ви направи, огледайте се хубаво и разберете че сте малка ама много, малка част от стотици хиляди локомотивци, които отвратихте още по времето на коко и оттогава не састъпнали. Лошото е че ако го изгоните, първи ти и такива като теб първи ще се покриете. Само че ако си мислите, че Бонев или Узунов пак ще търсят някой да даде нещо за клуба се лъжете жестоко и те са отвратени от вас олигофрени.

  1. Голямата маса я няма на стадиона точно поради некадърното управление на клуба. И не ми говори за чужда собственост, щото комунист е Крушо. И той управлява в комунистически методи. Хората ги няма заради Коко, Марешки, Крушо. Онези, които се заблуждават, че Крушо дава 2 милиона на година, са много, ама много далече от истината.

 18. Aко този номенклатурчик си отиде какво става с отбора?Престанете с това този бил най-голямото зло,онзи бил най-голямото зло.Който плаща той поръчва музиката.Така е в цял свят.Ако този не беше взел издръжката с отбора,какво ставаше с нас?Коко Динев да изгоним,този да изгоним,онзи да изгоним,да ги изгоним всички и да се свърши?Тия пари около 2 млн лв кой ще ги дава ей така на вятъра.Първо намерете по-богат и можещ от него и тогава гонете.Гоненето е най-лесно.И аз искам да сме Реал Мадрид или Барселона,но не сме.

  1. Ами Николай ти е дал отговор на въпроса- ако не бяха малцината на Априлкото въстание, до сега да сме си по нали знаеш какво робство? Аман от примиренци! Ако феновете са обединени и то обединени в доброто бъдеще на Локомотив, а не в обидното вегетиране ‘само да ни има’, то със сигурност ще извоюваме много по-качествени хора начело и много по-добро бъдеще! Ама докато си трайкаме, ще си ни клатят разни круши…Аман!

  2. Страхливото мислене „какво ще стане после“ е причина държавата ни да е на този хал. От страх не искаме да стане по-добре. За такива като вас е последната част с притчата.
   Освен ако не сте папагали провокатори.

 19. Най-накрая един адекватен коментар .. нещата,казани в прав текст! И ако сега някой хора не се замислят,не знам кога.. !

 20. Браво за мнението, Николай! Всичко е точно така! Този номенклатурчик е най-голямото зло за Локомотив в цялата му история. Време е феновете да се осъзнаят и постигнат консенсус по въпроса.

  1. А иначе той да си продължава да ни обижда нас.. а ние да си мълчим,така ли ??? Наистина не мога да повярвам на глупостите на някой хора,на вас явно ви е много приятно постоянно да бъдете обиждани и наричани по какъв ли не начинн !!!

   1. Кои фенове обиди или не им плати а мекеретата две години за по една точка като го лишиха ЕТурнири да ги гали ли ли феновете колко плаката сложих те за да играят много пренасят е от болната глава на здравата а подстрекателите рано или късно ще излязат на бял свят

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg: 
:fans: 
:topka: 
:bira: 
:1: 
:happy: 
:red: 
:ole: 
:good: 
:nazdrave: 
:wacko: 
:yahoo: 
:smqh: 
:cry: 
:2: 
:facepalm: 
:blue-white: 
:red-white: 
:white-black: 
:yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни. Сайтът ни НЕ съдържа изкачащи и натрапчиви реклами Услугите, които предлагаме са напълно безплатни Молим Ви да го изключите за TribunaPlovdiv.bg, тъй като рекламата е честният начин медиите да се финансират. Това е важно за нас. Благодарим Ви, Екип на TribunaPlovdiv.bg