Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Привърженик на Локомотив за Крушарски, Камбуров и Дани Кики

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Днес привърженик на Локомотив (Пд) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което коментира случващото се на “Лаута” от Христо Крушарски, през Мартин Камбуров до Дани Кики.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Здравейте Трибуна Пловдив. Първо ви благодаря за възможността, която давате на всички нас да изказваме мненията си.Вярно е че има някои колеги,които пишат неща,които не са правилни, но нали затова живеем в демокрация всеки да може да се изказва свободно.

Искам да споделя и аз мнението си по темата с Христо Крушарски и Мартин Камбуров, която в последните седмици е изключително гореща. Не толкова ще говоря за миналото, колкото за това какво е бъдещето.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Мартин Камбуров реши да си тръгне и никой не може да му се сърди затова решение. Така е решил, така е постъпил. Крушарски вече два пъти го спираше. Логично беше да няма трети път. Много мои “братя по оръжие” в черно-бяло решиха, че Крушарски изведнъж е станал друг човек и не му пука за Локомотив. Няма да крия, че аз също съм афектиран от думите му за “гей дружинката”, но за това по-късно. Искам да припомня на всички фенове на Локомотив, че миналата година след мачовете със Славия, преди това при освобождаването на Бащата и при напускането на Илиян Илиев, припомням отново, че Илиян реши САМ да си тръгне, всички ние скочихме на Камбуров. И това бе правилно!!! Защото Мартин колкото е дал, поне толкова е и взел. Да, голям футболист е. Да, наша легенда е, НО колко хора си тръгнаха заради него? Какво стана с Карагарен? Е, аз стоя всеки мач на Спортклуб, близо до терена и неведнъж съм чувал пснувните от Камбуров по адрес на Карагарен, като той не е бил единствения играч по който Мартин е псувал.Факта, че Мартин взривяваше съблекалнята със своята заплата и лукс в който се къпеше също са неща, след които не му прави чест да говори такива неща. Отделно и последно пиша за МК11, то Мартин е вече на възраст. Локомотив няма бъдеще с него. Приемете го, време е треньорите в отбора като Войнов, Тунчев и Бащата да се разтърсят и да намерят МЛАДО момче, което да застане на върха на атаката.

Сега за Крушарски. Крушо е човек от народа това се вижда. Понякога дори е малко прекалено човек от народа. Видно е че всичките тези неща, които говореше преди и сега ги говори защото му е на сърце всичко, което се случва. Не съм от хората, които са коминукирали с него или са ходили по срещи с него, но това е видно. Крушарски милее за Локомотив, НО главният му проблем са тримата некадърници, които виреят в Локомотив – двамата елеци и Чаво. Румен и Росен са добри момчета, но просто не стават за тази работа.Време им е с тях да се случи това, което Крушарски направи с Камбуров. Да ги остави да си тръгнат, да намери МЛАДИ хора, с визия, с идеи за развитие, с маркетинг познания и да направи клуба едно по-добро място. Чаво е стара лисица, от която нищо добро няма да видим, освен мохабети за маса и за чашка.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

Последното което ще споделя е случващото се с Дани Кики. Това момче е време да слезе на земята. Не му отива на фона на това, което е получил от всички нас. Защото НИКЪДЕ другаде нямаше да го търпят толкова време с безобразните му игри. Той за 10 години на Лаута не промени нищо в себе си. Всеки мач едно и също, аз макар и на 43 ми е ясен как да му вляза и да му взема топката. Така че Кики да вземе да седне и да помисли, че с неговите чалга изпълнения нещата тук няма да минат. Това не е песен на любимата му Преслава, където всичко завършва с розов край. Време е да спре с изцепките, да се зарадва и да ПРЕОСМИСЛИ, колко тежи капитанската лента на ръката му и да поведе отбора, да се опита поне да бъде капитан, то е ясно, че лидер трудно ще бъде.

Това от мен, САМО ЛОКО! И ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ЗА ВСЕКИ МАЧ ОТ СЕЗОНА!

Изпратил: Иван Стоименов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

4 Коментара

  1. Много точно казано!Всички са големи Локомотивци,Мартин защо не дойде сред нас феновете да подкрепя доскорошните си съотборници,защото май не го вълнува.За него важни са рекордите и баровете.Първо казва ,че играел за емблемата,после казва,че дошъл да си вземе дължимите пари от Крушарски и си отива.Е,този свиленградски тип знае ли как сам си го забива с тези недомислици.Нови хора са нужни и е време да забравим за отделни персони,а да мислим само за отбора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker