бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Императорите са “канарчетата”

TribunaPlovdiv.bg по традиция дава думата на своите читатели чрез рубриката “Твоята Трибуна”. Днес в пощата ни пристигна писмо изпратено от наш читател, който споделя мнението си, след Дербито на България.

Седмицата, през която се разбра, че дербито на Пловдив ще бъде на 16-ти март няколко играчи на Локомотив дадоха обширни интервюта пред различни медии. Най-култовото обаче беше това на Мартин Камбуров, който заяви, че ако Локомотив победи футболистите щели да се разхождат като императори из Пловдив. А след загубата получи очакваните подигравки по форуми и социални мрежи. Думата взе и Здравко Лазаров, а в същото време Ботев се готвеше за първата среща от ¼ финалите за Купата срещу Левски.

Нито футболисти, нито треньори не си позволиха да говорят преди дербито. Като Ботев реши да замълчи преди двубоя за пореден път, защото това е практика в клуба в последните дербита. Футболистите на Локомотив пък по традиция говореха много и за пореден път останаха с пръст в устата.

Най-интересното е обаче нещо друго, Камбуров, който говори най-много преди дербито и по принцип обича да говори много и повечето пъти да говори глупости остана в пръст в устата след победното попадение на Иван Цветков, който е един от играчите в Ботев, който нито обича славата, а още по-малко да говори пред медиите. Дори и след дербито героят Цветков не каза нищо, а Камбуров отново беше най-разговорлив.

Има доста поговорки, но може би най-точната в случая е, който се смее последен се смее най-добре, а Цветков направи точно това.

А Императорите ще са “канарчетата” и те ще ходят из Пловдив с високо вдигната глава поне до следващото дерби.

Изпратил: Императорите са “канарчетата”

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

TribunaPlovdiv.bg не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права.

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

4 Коментара

  1. Статията е лъжа. Камбуров никога не казвал, че ако Локомотив победи ще се разхожда като император в Пловдив. Той каза, КОЙТО ОТ ДВАТА ОБОРА ПОБЕДИ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ОТБОРА ПОБЕДИТЕЛ СЕ РАЗХОЖДАТ КАТО ИМПЕРАТОРИ В ПЛОВДИВ. Имах голямо уважение към вас, не знам защо публикувате подобни лъжи.

    1. така каза камбура наистина!Но виж, че жълтурите и те пратиха статия след като наш фен прати на Трибуната доста добър материал

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker