бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТвоята трибунаФутбол

Твоята Трибуна: Добър или лош да е Крушарски, той плаща и отборът е в А група

TribunaPlovdiv.bg продължава да дава думата на своите читатели. Медията ни се превърна в трибуната, от която множество запалянковци изказват своите мнения за наболели теми около техните любими спортисти и отбори.

Днес, фен на Локомотив (Пловдив) ни изпрати писмо, чрез рубриката „Твоята Трибуна“, в което коментира ситуацията в Локомотив (Пд).

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

Здравейте, аз съм голям превъженик на Локомотив Пловдив и искам да споделя моята гледна точка за случващотот се в любимия ми клуб, през последните дни.
Омръзна ми в последни дни да чета само лоши неща са отбора и клуба, и то не толкова от медиите, ами от феновете които би трябвало да го подркрепят.
Наистина, последните резултати, не отиват на клуб като Локомотив Пловдив, но клуб се подкрепя в добро и лошо.

Шампионска лига се завърна! Открийте си сметка в bet365 днес и вземете бонус от 100 лв. за нови клиенти. Залагай удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонуса от 100 лв. в bet365 сега оттук >>>

Вчера си пролича, кои хора милеят са клуба, тези които бяха на стадиона. Не може да се водиш голям фен на Локомотив и да си с отобора само когато печели. Когато не подкрепяш клуба в трудни моменти, нямаш право да го подкрепяш и в хубави.

Трябва вече да се престане с това напрежение и нападки, към ръководство и футболисти. Нужнио е тъпрпение. Ето вчера момчетата победиха, трудно, но все пак победа. След мача Войнов каза, че зимата се очакват 4-ма нови футболисти, а и се говори, че е се намерило още един човек,който да помага с финансирането на клуба. Да се надяваме, че след вчерашния мач, вече нещата се подобрят. Има 2 седмици пауза, дано през това време и новите футболисти се сработят с отбора и вече да имаме повече поводи за радост.

Относно г-н Крушарски.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Според мен никой, не трябва да иска от него да се махне от клуба. Добър или лош президнет, той плаща пари и отбора е в А група.
Христо Бонев е прав, че ако наиситна си тръгне, този път няма да кой друг да дойде. Така че, нека престане това обвиняване на посоки и докажем, че това което казаха Христо Крушарски и Кузман Маринков за феноввете Локомотив Пловдив е наистина вярно. Че публиката е уникална, най културната и няма друга такава в Бълграия.

И за финал, пизовавам всички които обичат клуба да го подкрепят, защото рано или късно резулататите ще дойдат.
САМО ЛОКО

Изпратил: Иван Ангелов

TribunaPlovdiv.bg – Трибуната на твоя глас

Искаш да споделиш своя новина, анализ, коментар или друго със спортен Пловдив? Изпрати ни го и ние ще го направим достояние на хиляди пловдивчани.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв. Харесай я от ТУК.

Подобни

14 Коментара

  1. Локомотив Пловдив е отбор, който заслужава призови места и успехи. Около 100 човека се примиряват с това тъпоъгълно среднячество, в което сме от няколкко години. Уважаеми колеги – с наведени глави, това нещо бавно убива нашия клуб. Отбор без стремеж и цел загива. Това ли искате от Локомотив.

    Стига с тези филми, че щяло да стане мноо лошо. Още преди няколко месеца е имало желание и интерес към нашия клуб. Недейте да вяарвате и слушате хора, които си докаравт стабилни финанси от моментното положение. За щастие все по-малко са хората, които подкрепят моментното селско, посредтвено, провинциално управление на нашия велик клуб !

    Феновете на Локомотив търсят нов собтвеник. Крушарски доказа, че няма капацитет да ръководи нашия клуб. Тотална промяна е нужна

    1. ЕТО, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИСТИНА! РАЗЛИКАТА, ДАЛИ ЩЕ УМРЕ КЛУБА УТРЕ ИЛИ СЛЕД МЕСЕЦИ НЕ Е ПОЧТИ НИКАКВА, ЗАЩОТО КРАЯ Е ЕДИН И СЪЩ!
      Крушарски и несменяемите му приятели правят визията на клуба ни повече от срамна!
      ТОВА ЛОКОМОТИВ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА, А И НЕ МУ ОТИВА!

      1. Какво търсене?
        Нали Крушарски каза че е намерил човек,който да му помага с финансирането. Какво още искате. Научете да бъдете малко по търпеливи. Не могат нещата да станат извендъж.
        Битер Левскарите и ЦСКА-те станахме, като има затруднения с някой и айде да си ходи. Ама не се мисли за последствията. Оставете човека на мира, ето нали и трнировъчна база ще прави, за какво е това мрънкане не знам.
        Те тезе където най много мрънкат едва ли ще дававт пари за клуба, ако клуба остане без собственик.
        Я стига сте писали глупости, като не ви се идва на стадиона гледайте си мачовте от вкъщи, задръствайте форуми и сайтове и се биите в гърдите че сте фенове.
        НЕжния го каза:Уважам всеки които дава пари за Локомотив и никой няма право да му се бърка в управлението.

    2. Келешчо келешчо какви фенове търсили нов собствени ти луд ли си или се правиш на такъв да дадеш 3/4 милиона и да те изгони някой си ачко с два лева в зашитият му джоб Тъпак изкарай пари и купувай търсили биле видяхме Търсинето

  2. Уважавам фенът написал коментара, но той е тотално неуместен и примиренчески. Едно време така разправяха и за Коко, “ако се махне, край”. Е, не дойде краят. Не мога да приема, че “големите фенове” искат живуркане, унижения и наредени мачове, само защото “отборът е в А група “.

  3. Че ходенето на стадиона е най-важното, така е!
    Че Крушарски не бива да се гони докато не се мамери друг, също е така!
    Но махането от клуба на Чавдар, Войнов и бащата е задължително и докато тези хора са там, нещата ще стават все по-зле, а напрежението ще расте!
    На практика в момента отбора няма адркватни треньори, както и ръководители освен Кузман Маринков, но очевидно вече се работи усилено срещу него и много скоро той вече няма да е там!
    С това ръководство сме обречени на бавна смърт, а без собственик на внезапна!
    И в дяата случая обаче умираме!!!
    ЧАВДАР, ВОЙНОВ И КОМПАНИЯ ВЪН ОТ КЛУБА!

    1. Щом Ботев успяха да играят в УЕФА с треньор като Николай Киров и президент като Ангел Палийски, значи и Локото може да постигне това нещо, та и повече.

      1. Глупости! Селяните имат прекрасен треньор, а ние намаме никакъв!
        Супер неадекватен пример!
        Пробвай пак?

        1. Ако Киров е прекрасен треньор, то тогава Войнов е Мауриньо. Въобще не можеш да ме убедиш че Киров е треньор. Той е в Ботев, поради която Войнов е в Локото, за да не се дават големи заплати за треньор.

      2. Киров е модерен специалист и това се вижда по начина по който играят жълтите нека не казваме на черното бяло като тях

  4. Браво на автора на статията, всички трябва да мислим по този начин.Първото което трябва,е да напълним стадиона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker