Локомотив ПловдивФутбол

Съблекалнята на Локо (Пд) в екстаз – Камбуров: Не мога да повярвам…не мога да повярвам,какво направихме!

Партито за футболистите на Локомотив (Пд) започна само няколко минути след победата над Левски с 3:2 на “Герена”.

Момчетата на Илиан Илиев бяха в ектаз и буквално не знаеха къде се намират от радост след паметния обрат, който самте те сътвориха във влажната софийска вечер.

В съблекалнята на “смърфовете” се чуваха най-разлияни възгласи от щастие, но най-отчетливо се уловиха думите на капитана и голмайстор на българската “А” група Мартин Камбуров (17 гола), който на няколко пъти извика: “Не мога да повярвам, не мога да повярвам…какво направиха….”, чу репортер на TribunaPlovdiv.bg.

И наистина – не се случва всеки ден да обърнеш тима на Левски от 2:0, при това на негов стадион!

Иначе след срещата Камбуров заяви, че отборът е бил малко скован в началото, но на почивката треньорът им е казал да се отпуснет и да търсят прекия път към вратата на Левски.

“Получи се мач като в Англия. Когато няма напрежение, стават интересни двубои. След като победихме Лудогорец, казах, че те са най-добрият отбор. Имат организация, база и добри играчи. В близко време трудно някой ще ги стигне.”, каза нападателят.

След мача в съблекалнята се шегувахме, че само Христо Крушарски е вярвал в нашия успех. И ние вярвахме, че ще успеем, но той беше сигурен. Тази пролет правя чудеса, все едно съм на 25 години. Вкарвам, подавам, всичко ми се получава”, заяви Камбуров.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker