бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Супрайен: Ще давам максимума от себе си за феновете, Форца Ботев!

Ботев (Пловдив) осъществи сериозен трансфер, след като привлече в редиците си защитника Самуел Супрайен. Договорът на бранителя с “канарчетата” е за срок от 2 години. Френският играч е с изключително сериозна визитка, като има множество мачове в италианската серия “А”, както и във френската Лига 1. Самуел Супрайен е роден на 18 февруари 1989 година във Франция. Юноша е на Рен, като за френския тим записва 24 мача. Следва престой в друг френски клуб – Дижон, където изиграва над 100 двубоя. В периода 2015 – 2018 година Супрайен е част от италианския клуб Верона, като за “жълто-сините” записва 80 мача. През последните три сезона защитникът бе част от друг елитен френски отбор – Оксер.

Ето какво заяви пред “Спортал” френският защитник:

Здравей, Самуел! Поздравления за трансфера ти в Ботев. Как се чувстваш?
– Чувствам се добре! Малко съм изморен заради полета и нещата, които трябваше да свърша преди да подпиша. Тренирах вчера, и се чувствам много добре.

Успя ли да видиш Пловдив и какво мислиш за него?
– Направих обиколка и градът много ми хареса. Видях центъра на Пловдив. Има много кафенета и ресторанти. Има много места, където можеш да се разходиш. Честно казано градът ми хареса.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Знаеше ли нещо за България преди да дойдеш тук?
– Честно казано не! Знаех, че столицата на България е София. Знаех още ЦСКА и Лудогорец, защото са известни клубове по света. За Ботев обаче не бях чувал. Проверих клуба в интернет, разговарях и с някои момчета от отбора, които ми казаха само хубави неща за Ботев.

Кой те потърси?
– Първо разговарях с агента ми, след това с изпълнителния директор и с треньора. Разговаряхме с тях по телефона и се разбрахме набързо. След това разговарях и със семейството си, с които решихме да дойдем тук.

Преди години играеше в Серия “А”. Разкажи ни нещо за този момент!
– Да, преди години играх във Верона. Не бих казал, че е трудно, но със сигурност е страхотно да играеш в Серия “А”. Спомням си, че първият ми мач беше срещу Рома. Срещу мен беше Мохамед Салах. Играл съм на Ювентус стейдиъм, на Сан Сиро и много други красиви стадиони. Там се чувствах много добре и се надявам с Ботев да имаме възможността да играем в Италия.

Играеш като централен защитник. Как се чувстваш на тази позиция?
– Да, централен защитник съм, но преди, когато бях по-млад, играех и отляво. След това станах централен защитник. Това е моята предпочитана позиция и се чувствам най-силен на нея.

Как се чувстваш физически в момента?
– В момента съм добре, но ще ми трябва малко време, за да вляза във форма за мачовете. Трябват ми две седмици на тренировки и ще съм готов за игра.

Какво искаш да кажеш на феновете на Ботев?
– Щастлив съм, че съм тук с тях! Ще давам максимума от себе си на терена. Форца Ботев!

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker