Ботев ПловдивФутбол

Стяуа продължава да напира за Хамза, той със сериозни финансови притенции

Шампионът на Румъния Стяуа продължава да напира и за нападателя на Ботев (Пд) Юнес Хамза. Дори се твърди, че пловдивският клуб и грандът от Букурещ вече преговарят за трансфера на 28-годишния тунизиец. Преди време в северната ни съседка се появи информация, че Джиджи Бекали е предложил 150 000 евро годишна заплата за тарана, на когото обаче тази сума се видя доста малка. Хамза настоява за 25 000 евро месечно и 150 000 евро на ръка, за да подпише с клуба, който го иска. Отделно и мениджърът му претендира за 100 000 евро комисиона. Ако Юнес не намали финансовите си претенции, продажбата му е много трудно осъществима. От Ботев сега ще се опитат да вземат за него сума от порядъка на 500 000 евро. От Стяуа пък се очаква да направят всичко възможно да намалят максимално исканата цена.

„7 дни спортbaner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker