Букмейкърски новини и казино бонуси

Страхотна Фентъзи игра за Формула 1 с Големи Награди е вече достъпна за феновете в България

Нова уникална Футболна игра е достъпна вече за всички фенове на Формула 1 в България. Тя е под формата на Фентъзи, като моделът на играта стана тотален хит в Европа, където милиони привърженици правят своите футболни отбори. Сега, играта вече се пренася не само на зеления килим а и на пистата.

Новият букмейкърски сайт в България – Betano предлага опцията за Фентъзи игри, като има специален раздел за тях, който е видим в горната част на страницата. Фентъзи лигите са налични единствено за регистрираните потребители, като регистрацията в сайта отнема едва няколко минути.

⭐️По случай стъпването си на българския пазар, компанията предлага специални промоции и бонуси за своите нови клиенти. Всеки клиент, който се регистрира сега ще вземе специален Начален бонус до 300 лв. + до безплатни 30 лева за спорт или Начален бонус за машинки до 1200 лв. + до 120 безплатни завъртания като комлимент от сайта.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Какво представляват Фентъзи турнирите?

Основната идея на фентъзи играта в Бетано е да си създадете отбор с реални пилоти във Формула 1, като вие благодарение на тяхното представяне трупате точки в играта (състезанията), а участниците събрали най-много точки печелят големи награди. Сборът от точките ви ще ви класира на дадена позиция и ако сте напред в класирането то вие ще печелите от фонда на турнира (мача). Играта наподобява Fantasy Premier League и ако имате опит с нея, то със сигурност няма да имате и грам затруднения и ще си заслужава да пробвате Фентъзи на Бетано.

Предимства на Фентъзи в Бетано:

  • Нисък вход за участие;
  • Възможност за големи награди;
  • Състезаваш се с други потребители на букмейкъра;
  • Правиш собствен фентъзи отбор;
  • Доверяваш се на реални играчи от света на Формула 1, футбола, баскетбола, тениса;
  • Следиш представянето им в реално време и може да си сред печелившите.

ВЗЕМИ БОНУСИТЕ ➡️

Възможност за големи награди в играта Фентъзи

От един турнир с вход 3,90 лв, вие участвате в битка за огромен награден фонд. На много Формула 1 фентъзи състезания той достига до над 3500 лева. Всичко зависи колко други играчи ще се запишат за турнира. Има фентъзи състезания с около 150 и 300 места, както и такива с много повече – 1000, 1200 и т.н.

Специално до преди първото състезание за годината в Бахрейн, има и Фентъзи Турнир с награден фонд от 39 000 лв. Входът за участие е 39лв. като турнира ще продължи през целия сезон и ще наподобява класически Формула 1 сезон, в който шампион ще стане този, който събере най-много точки през сезона.

За състезанието в Бахрейн в неделя има и други Фентъзи турнири с входове от 3.90 лв.

Как се играе Фентъзи Ф1 в Бетано?

Както вече стана ясно, може да играете на единични събития и да се включите в турнири с по-дълга продължителност. Например избирате състезанието в Бахрейн. След като влезете във Фентъзи раздела на сайта, ще трябва да изберете раздел Моторни спортове (емблемата е каска) и след това да си избирете, в кой турнир искате да участвате.

НАПРАВИ СВОЯ ФЕНТЪЗИ ОТБОР ➡️

След като влезете в него, ще имате опцията за избор на състав. Тук правилата са, че трябва да добавите само шестима пилоти в състава си – тези, които според вас ще се представят най-добре и ще донесат най-много точки. За точкуването има информация като цъкнете на бутона “Точкуване” над схемата с вашия отбор. Там може да видите колко точки ви носи всяко място в квалификацията и в състезанието.

Как изглежда един готов Фентъзи отбор:

Точкуване на играчите на Фентъзи Футбол

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker