Ботев ПловдивФутбол

Стойчо: Отборът беше угаснал

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младено заяви, че отборът му е бил угаснал и сподели още, че има една вечер, за да обмисли положението. Такъв коментар направи специалистът след загубата от Ботев с 0:2 в последния двубой от редовния сезон на А група. Младенов добави още, че тимът му в офанзивен план е наподобявал безопасна игла и добави, че ситуацията с Левски не е повлияла на възпитаниците му, пише “Гонг”.

Припомняме, че след този резултат Ботев зае 6-о място в класирането и така през пролетта ще спори в Топ 6. Евентуален успех за „червените“ или равенство, щеше да прати вечния съперник на ЦСКА – Левски на това място.

„Каквото и да кажа. Всеки ще го изтълкува различно. Днес отборът ни бе угаснал. В офанзиве план не направихме нищо. Липсва мотивацията. Бяхме като безопасна игла. Имаме една вечер да помисля“, започна Младенов.

„Левски няма какво да ги коментирам, нито съм мислил за тях, нито има за какво да ги коментира. Ние правим три поредни загуби. Знаете ли какво означава това. Това не е моят ЦСКА“, каза още Младенов.

„Нищо извън играта не желая да го коментирам“.



„Само с победи можем да излезем от кризата“.

„Ясно се показа подкрепата, но дали се заслужава. Аз съм последният човек, който ще се предаде. Още преди 2 години се нагърбихме с Томов с нещо, с което никой не пожела“, каза още Малденов.

„Няма смисъл да се връщаме във времето. Нека трезво да обмислим ситуацията. Нека да преспя. Някъде сбъркахме. Не знам къде“, завърши наставникът на ЦСКА.

Още по темата:

ВИДЕО: Вижте головете от победата на Ботев над ЦСКА 

Ботев го направи! Справи се с ЦСКА и е в шестицата за сметка на Левскию

Петър Пенчев: Ботев е велик клуб, заслужава да е в тройката 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker