Локомотив ПловдивФутбол

Стойнев: Коко Динев ще продължи да финансира Локомотив, футболистите не са бойкотирали днес

Спортно-техническият директор на Локомотив Пловдив Методи Стойнев заяви, че футболистите на “черно-белите” не са бойкотирали тренировката на отбора днес, а са се възстановявали. Това коренно се различава от информацията на TribunaPlovdiv.bg, според която едва седем футболисти са се явили на тренировката днес. Малко по-късно Мартин Камбуров също потвърди нашата информация.

”Не знам от къде идват тези ваши информации. Преди също имаше информация, че няма да се играе мача с Левски… Футболистите имаха възстановителна тренировка, имаше разбягвания и тичания, правиха си масажи. След това отидоха до Бачковския манастир да запалят по свещичка. Не знам от къде са тези ваши информации.

Имаше закъснение на заплатите всичко е наред. Не съм говорил с Бонев, не знам той какво е имал да каже. Не виждам нишо нередно, но всичко скоро ще е нормално. Мач с Лудогорец ще има на хиляда процента, не знам какъв е този въпрос. Футболистите са професионалисти и трябва да победим Лудогорец.

Имам разговори с Коко Динев. За да го кажа значи имам информация. Всичко в Локомотив е наред и ще бъде така. Има човек, който ще продължи да е благодетел на този клуб. Вижте и на мен ми казват или чета, че някой е готов да спонсорира отбора, но във “В” група нали? Отборът на Локомотив играе в ”А” група където му е мястото и се бори за финал за Купата. Не е сериозно да се говори за ”В” група, нека не обръщаме внимание на такива неща”, сподели Стойнев пред колегата Валентин Гранчаров от “Дарик”.

Още за Локомотив от днес:

Гледахте на живо: Ботев срещу Локо София, а Локомотив срещу Лудогорец за Купата на България

Станков за жребия: Силните се падат със силни

TribunaPlovdiv TV HD: Христо Бонев: Този път не напипахме правилната топка

ЕКСКЛУЗИВНО: Бойкот в Локомотив, само седем футболисти „тренираха“

Само в TribunaPlovdiv.bg: Методи Стойнев и Деян Станев на среща с Коко Динев в Сандански

Станков и футболистите запалиха свещ за Локомотив

Камбуров: Едва ли ще тренираме до края на сезона

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. В много гадна ситуация е попаднал Ел Матадор. Горкия се чуди какво да каже. Много ми е интересно какво са си говорили и как стоят нещата.
    Очаквам Методи да не ни подведе!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker