бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

СТК остави цел на Ботев в Черноморец

СТК към БФС реши, че няма основания договорът на Исуф Уатара с Черноморец да бъде прекратен. И остави футболиста на “Лазур”. Футболистът ще има шанс да обжалва в 7-дневен срок пред Арбитражния съд към БФС.

Както е известно Уатара е следен от Ботев и от ръководството на тима искаха да го привлекат още през лятото. От ръководството на Черноморец не искат да изпускат Уатара без пари и това е причината да се стигне до решение на СТК.

Ето решението на СТК:

– Комисията разгледа доказателствата представени от страните по едностранно прекратяване на договора на Исуф Уатара с ПСФК „Черноморец Бургас” взе предвид факта, че страните изискват установяването на причина за предсрочното прекратяване на договора, тъй като свързва тази причина с различни последствия за клуба или футболиста. Установяването на тази причина е в непосредствена връзка с принципа на договорна стабилност, прогласен в чл. 43 от Правилника за статута и трансферите на футболистите и същия правилник на ФИФА. На тази база Спортно-техническата комисия реши:

Не установява основателни причини , които да послужат като основание за едностранно прекратяване на договора от футболиста съобразно изложените от самия него мотиви.

Предвид горното следва да се приложат последствията по чл. 44 от Правилника за статута и трансферите на футболистите и чл. 25 ал. 1 от Правилника за състезателните права на футболистите. Решението подлежи на обжалване пред Арбитражния спортен съд към Българския футболен съюз в 7-дневен срок от уведомлението.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker