бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Локомотив в “А” група и през следващия сезон след четири прецизно забодени кинжала срещу Хасково

Локомотив (Пд) победи категорично Хасково с 4:0 в среща от 29-я кръг на “А” група на ст.”Локомотив” в пловдивския парк “Лаута” в един от най-стойностните мачове за отбора от доста дълго време насам.През по-голямата част от срещата пловдивчани контролираха събитията на терена, нанасяйки своите четири кинжала чрез Камбуров (17), Кики(30), Делев(33) и Ласиман (90).Така, и на практика, и на теория Локомотив запазва елитния си статут за следващия сезон, като “смърфовете” заемат 10-то място с актив от 23т., три кръга преди края на шампионата.

Локомотив започна по-добре срещата, успявайки да поеме контрола върху топката още в началните минути.Пловдивчани имаха възможност да открият резултата, първо от фаул чрез Мартин Камбуров във 2-та минута, но топката срещна стената, и после чрез акция отляво, която все пак завърши малко пред границата на наказателното поле.

Началният натиск на Локомотив към вратата на гостите все пак успя да се материализира и на светлинното табло. Така след атака отдясно на Боурабия, той центрира към точката за дузпа, а там бе Мартин Камбуров, който от своя страна намери отлично топката с глава и откри резултата със своя 10-ти гол за този сезон и общо 152-и на ниво “А” група.

Успокоението на “Лаута” дойде след две бързи атаки на Локомотив, чрез които “смърфовете” оформиха класическото 3:0 още преди завършването на 35-та минута на срещата.Първо Мартин Камбуров, който се доближи твърде много до Банков, но не успя да стреля, подаде към нахлуващия мощно в наказателното поле Кики, който удвои резултата.

Малко след това дойде и най-сериозната опасност за Хасково, когато след бърза отдясно Долапчиев подаде на нападателя Алексиев, но той нацели напречната греда, а топката падна на гол линия и излетя далеч напред.Именно в ответната атака Локомотив оформи класическото 3:0, след като борбения Делев навлезе мощно в наказателното поле, поема топката от спечелилия я преди това Кики, и с прецизен удар реализира в 33-та минута.

Спокойно начало на втората част, в което Локомотив уверено рaзиграваше топката в централния кръг на игралното поле.В 60- та минута дойде и първата по-сериозна опасност за “смърфовете”, когато Мартин Камбуров се откъсна напред с топка в крака и стреля към Банков, но и този път вратарят на гостите успя да парира удара на “черно-белия” таран.

В средата на втората част, успокоени от голямата си преднина, възпитаниците на Христо Колев – Бащата поукротиха почти незабележимия натиск на на Хасково и тотално вкараха срещата в удобното за тях русло.В края на мача влезлият като резерва Ласиман оформи и крайното 4:0

Стартови състави:

Локомотив (Пд): Скорчев, Запрянов, Сечков, Сандански, Стамов, Боурабиа, Вълчев, Делев, Кики, Карагарен, Камбуров (к)

Хасково 2009: Банков, Скерлев (к), Акташ, Трифонов, Бейсим, Узунов, Райнов, Коруджиев, Лозев, Долапчиев, Алексиев

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker