Ботев ПловдивФутбол

Стартира записването за Bultra Cup 2014

Стартира записването за традиционния турнир на малки вратички “BULTRA CUP”. Надпреварата ще се проведе на 11 и 12 януари 2014 година в зала “Оптимум”. Тази година турнирът е посветен на починалия фен на “Ботев” Данчо Ушото.

Право на участие в турнира имат всякакви отбори, без значение дали са част от Bultra League или не. Таксата за участие е 40лв. и се заплаща еднократно.

Жребият за турнира ще бъде изтеглен няколко дни преди началото на надпреварата. Двубоите ще се състоят от 2 полувремена по 12 минути и са на принципа на директна елиминация, като при равенство в редовното време ще се изпълняват по 5 дузпи. Отборите ще са съставени от 5+1 футболиста.

Отборите, които завършат на първите три места, ще получат купи, медали, както и други специални награди. Освен това ще бъдат връчени и индивидуални награди. Финалната среща ще се играе в неделя от 16:00ч.

За участие изпратете e-mail на адрес: [email protected] , като мейлът ви трябва да съдържа името на отбора, както и телефон за контакт. Записването продължава до запълване на бройката от 32 отбора. Записаните отбори можете да видите на началната страница на сайта на Лигата.

Източник: bultras.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker