бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков с обширна пресконференция: Ние сме един много опасен отбор, имаше малко кръв на “Лаута”, но това е добре за нас

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков даде обичайната си пресконференция преди шампионатен мач. Както е известно, в събота “смърфовете” гостуват на шампиона Лудогорец в Разград.

“Настроението е нормално, радващото е, че повечето контузени футболисти са готови и участват в тренировките. Подготовката за мача с Лудогорец върви нормално. Лудогорец е добър отбор, който играе успешно както в България така и в Лига Европа. Нас това не ни притеснява, ние играем всеки мач за победа. През седмицата се проля малко кръв на “Лаута”, имаше побоища, но това ни подейства добре. Надявам се да се представим добре в този двубой, играем с един много класен отбор, това нас обаче не ни притеснява. Ние така израстваме и вървим напред”, започна той.

“Искам само да излязя малко от темата и да кажа, че според мен Локомотив е наказван за едни неща, докато за същите други отбори не се наказват. Не трябва да се мери с различен аршин. Искам да има справедливост за всички. Мен ме наказват, заради едни 30 секунди, а други треньори не се наказват. При най-малкото провинение ние отнасяме най-големите глоби. Няма да спря да се боря за справедливост, имахме инцидент на наш мач бяхме сериозно наказани, имаше инцидент с нас, но другия отбор не беше наказан. Хвърлят по нас бомби и няма нищо, веднага се намериха оправдания, че не било извън стадиона и прочие. Нашите фенове утре ще кажат, “ми добре няма да хвърляме бомби на стадиона, но ще правим извън него каквото си искаме”, това ли е решението?”, продължи Станков.

На въпрос какво мисли за медийните атаки към Локомотив, Станков заяви: “Готови сме за атаки, ние винаги не сме гледали другите отбори, гледаме себе си. Има атака към нашия отбор, но това е добре за нас, това ни държи будни.Нека хората, които правят това да знаят, че това е добре за нас.”

Колкото до двубоя с Лудогорец старши треньорът на “черно-белите” заяви: “Ние имаме нап си стил на игра, няма да излизаме от тези рамки. Знаем как играе противника, знаем му силните страни и е нормално да имаме специална стратегия за този мач. Лудогорец е отбор, който непрекъснато прави ротации, има много класни футболисти така че няма да се настройваме дали ще играят с резервите или титулярите. Гадаем за състава, имаме някои разработки, но който и да излезе знаем класата на противника и го уважаваме. Но и противника трябва да се съобразява с нас, ние сме един опасен, много опасен отбор.”

“Това, че на моменти има сблъсъци в нашия отбор показва, че ние имаме характер. Може някой да иска ние да тренираме прегърнати и да се тупаме по гърбовете, но не. Тук в Локомотив са събрани само мъжкари и това отговаря на Локомотив”, завърши Александър Станков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

2 Коментара

  1. Да не играете само както с БИроЙ, шматка…стягайте се за 8-ми че ще ви серем, ако играете както последното дерби!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker