бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Срамувам се от 0:5, но се гордея от цялостната ни работа

“Срамувам се от загубата ни с 0:5 от Литекс, но не се срамувам от цялостната ми работа в отбора”, заяви за БЛИЦ треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков.
“Моят колега Стойчо Младенов твърди, че е сглобявал отбора на ЦСКА в движение. А аз го правих не в движение, а със скоростта на светлината. От играчите, които заварих, когато дойдох в Локото, в момента има само двама. Сигурно ще досещате какво ми е било. Аз и моят екип работихме в тежка обстановка, то не бяха бомбички, димки, наказания, но ние стиснахме зъби. Никой, абсолютно никой не предполагаше, че ще влезем в първата седмица. Но ние го направихме, защото всички проявиха характер – помощниците ми, футболистите. И се гордея с това”, добави Станков.
Моля ви, не ми говорете за “черно тото”. Моля ви! Аз съм далеч от тези неща. Знаете ли колко безсънни нощи съм имал, за да закрепя тима. Ако някой бе на моето място и бе се задържал в клуба през целия сезон и бе вкарал Локо в седмицата, веднага щях да го предложа за Нобелова награда за издръжливост. Казвам го метафорично, разбира се, защото такава Нобелова награда няма..”, каза още треньорът.
“Дали ще остана в Локомотив? Това ще го обявя първо на собственика на клуба. Ще се видя с Коко Динев и ще му съобщя какво е моето решение.
Нямам представа дали Мартин Камбуров е напуснал отбора. Не влязох в съблекалнята след загубата с Литекс, защото бях ужасно афектиран. Два дни тимът беше в почивка. Имаме тренировка утре и тогава ще разбера дали Мартин е тук или си е тръгнал”, завърши Станков.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker