Локомотив ПловдивФутбол

Станков си пожела Купа за Коледа

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков направи кратка равносметка на изминалата година, и сподели своята мечта – да спечели купа с “черно-белите”.

“Давам много добра оценка за представянето на нашия отбор. Аз съм много критичен, и никога не използвам суперлативи. В крайна сметка, никой не очакваше нашият отбор да е на това място, което заема в момента. Затова мисля, че направихме добър сезон, за който мога да кажа само “Благодаря на всички””, коментира треньорът за Гонг.

Има ли накъде да расте Локо Пд? “Разбира се, че можем да направим още крачки напред. Аз винаги съм бил треньор с много високи критерии. Но трябва да се потрудим още много след Нова година. Остана лека горчилка от последния мач, но не искам да се връщам на него.”

За какво мечтае Сашо Станков преди Коледа? “Мечтите ми са да спечелим някоя купа. Дали ще бъде участие в евротурнирите, или Купа на България, говоря като мечти. Реалностите са други, но това не е непостижимо.”

След като се завърна да работи в България, Станков призова и други специалисти да направят същото, в името на страната: “Има позитивна промяна в нашето първенство, въпреки че все още сме далече от критериите на Европа. Аз съм на мнение, че хора, които са можещи, интелигентни, имаш желание и амбиция, трябва да работят в нашата страна. Само по този начин можем да помогнем на България да излезе от не толкова доброто състояние, независимо в коя област. Въпреки всичко, добрите специалисти трябва да остават, да се борят със всичко тук.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker