бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Предстоят ни важни 20 дни, в които трябва да затвърдим доброто си представяне

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков даде днес традиционната си пресконференция на Лаута. Основната тема в брифинга бе предстоящият мач срещу Нефтохимик, но също така стана дума за намиращия се на проби в отбора Алберто Акинлай, както и за тренировъчната база на черно-белите.

Ето какво каза Александър Станков пред медиите:

Жалкото е, че тази седмица не успяхме да се подготвим както трябва за мача с Нефтохимик, защото времето и условията не ни го позволиха. Терените са доста непригодни за нормален тренировъчен цикъл, но импровизирахме.

Радващото е, че почти всички от контузените футболисти са готови да вземат участие в двубоя срещу Нефтохимик. Изборът е достатъчно голям и в зависимост от това кой се чувства най-добре, той ще вземе участие в мача.

Неприятното е, че нашият отбор редува добри с недобри игри през последния месец. Има едно непостоянство, но в крайна сметка бих казал, че до този момент представянето ни е добро. Предстоят ни важни 20 дни, в които трябва да извлечем максимума от мачовете, за да затвърдим доброто си представяне през този сезон.

Загубата от Лудогорец бе доста неприятен момент за нашия отбор. Знаете, че аз съм смел човек и не обичам такова страхливо поведение и винаги това го казвам в съблекалнята на футболистите. Но този мач вече е история.

Срещу Нефтохимик ще бъде много сериозен двубой. Имах възможността да наблюдавам мача им срещу ЦСКА. Способни са да поднесат изненада на всеки отбор и затова трябва да сме много концентрирани. Пък и условията стават вече тежки за игра. Затова се постарахме да вкараме футболистите в обстановка, каквато горе-долу ще бъде на самия мач.

Мартин Камбуров почувства напрежение в областта на бедрото по време на мача с Лудогорец и затова предпочетох да го съхраня още на полувремето. Той е много важен играч за нашия отбор. В първите дни от седмицата не тренираше пълноценно, но сега се чувства по-добре. Утре също ми предстои разговор с него, за да видя какво му е състоянието, но предполагам, че ще вземе участие в мача срещу Нефтохимик.

Що се касае за информациите, в които ми редят състава, това си е проблем на медиите. Кирил Акалски е добър вратар, но никъде не съм обявявал, че той ще пази на мача с Нефтохимик.

За съжаление, на този етап трудно могат да се подобрят нашите условия за тренировки. Ние не разполагаме с база с 4-5 терена и да си избираме къде да тренираме. Но в крайна сметка се съобразяваме с това, което имаме. Нашите футболисти са подготвени за тежките терени и не би трябвало да имаме проблем. Сигурен съм, че в бъдеще ще има подобрение в клуба в това отношение. Това е Локомотив Пловдив и на Локомотив (Пд) му отива да има база и добри терени.

Колкото за новия футболист – Алберто Акинлай, той ще остане и в началото на другата седмица и тогава ще взема решение за него. При всички положения той не дава някакви индикации, че е по-класен от нашите футболисти. Все още не бързам да дам заключително мнение, но засега виждам, че не е над нашите футболисти, а това означава, че шансовете му да остане не са много големи. Въпреки всичко ще му дам шанс още няколко дни.

lokomotivpd.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker