Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Отборите трябва да се съобразяват с нас

Днес треньорът на Локомотив Александър Станков даде пресконференция преди мача с Лудогорец от петия кръг от “А’ група. Той изрази оптимизъм за предстоящият мач и не изключи възможността “черно-белите” да измъкнат точки от шампиона.

“Настроението е нормално искам да кажа, че абсолютно не делим отборите за които се подготвяме. Трябва да се подготвяме за всеки мач. През седмицата разговаряхме за грешките, които направихме в мача с Черно море. Не трябва да се подценява нито един противник от нашето първенство, видяхме през изминалият кръг, че всяко едно подценяване води до шамар. Надявам се да сме си направили изводи, че слаби отбори в нашето първенство няма. Добре че дойде мача с Черно море, за да не хвърчим в облаците, а да сме реалисти. Мача с Лудогорец е поредният мач за нас. Какво се пише по пресата за състава на Лудогорец мен не ме интересува. Не обичам да гледам в кухнята на другите отбори. Готвим се с респект и уважение към отбора на Лудогорец.”, каза Сашо Станков.

“Ние сме домакини и както ние се съобразяваме с другите отбори, така и те трябва да го направят с нас. Имаме достатъчно самочувствие, но не прекалено. Очаквам да дойда много хора да ни подкрепят и това е в наша полза.”, допълни наставника на “смърфовете”

“Отпратихме футболистите, които дойдоха на проби и им пожелах успех. В нашият отбор ще се взимат футболисти, които отговарят на изискванията на треньорското ръководство и могат да вдигнат класата на отбора. Още не е приключила селекцията. Имаме няколко поста на, които трябва да засилим конкуренцията, но няма да взимаме пълнеж.”, коментира Станков.

Относно мача на националният отбор снощи Станков заяви:

“Винаги може да им спад. Много отбори са силни в контролите. По-важно е в официалните мачове да побеждаваме. Убеден съм, че нашият отбор ще е готов за мача с Италия и съм сигурен, че ще стигнем до бараж.”, завърши треньорът на “черно-белите”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker