бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Нека да не бързаме да се радваме

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков коментира изтегления днес жребий за четвъртфиналите от турнира за Купата на България, който противопостави за съперник на черно-белите отбора на Добруджа.

Ето какво каза Станков пред официалния сайт на Локомотив (Пд):

„Вече се чухме по телефона със Светльо Тодоров. И той, и Светльо Петров, са били футболисти при мен. Казаха ми: Не бързайте да се радвате толкова от жребия! Аз също съм на мнение, че трябва да сме много сериозни и много стегнати в мачовете срещу Добруджа. Защото когато не си концентриран, просто не продължаваш напред. Това важи и за първенството, и за купата”.

„За да стигнат Добруджа до тази фаза, това означава, че имат необходимите качества. Не бих казал, че имаме късмет в жребия. Аз подхождам с еднаква нагласа към всички отбори – без значение дали е Добруджа, Левски, ЦСКА, Ботев или Лудогорец например. Въпросът е тази нагласа да предам и на моите футболисти”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker