бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Нека всички, които обичат Локомотив, да дойдат на стадиона

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков даде днес традиционната си пресконференция на Лаута. Специалистът направи коментар на трансферната политика на клуба и призна, че е допуснал някои грешки. В същото време Станков призова феновете на отбора да подкрепят тима в неделния двубой срещу Славия:

Ето какво каза Станков на брифинга пред медиите:

Имаме проблеми с няколко контузени футболисти. Това са Здравко Лазаров, Пламен Крачунов и Костас Казнаферис. Те се възстановяват добре, но въпреки това няма да могат да вземат участие в мача срещу Славия.

Предстои ни сблъсък срещу сериозен отбор, който е готов да поднесе изненада на всеки един тим от нашето първенство. Още повече, че Славия играе много добре на чужд терен. Подготвяме се нормално, познавам съперника много добре. Би трябвало да завършим първия дял от полусезона по подобаващ начин.

За нас е много важно да дойдат феновете и да понапълнят стадиона. Много е важна подкрепата на феновете в такива мачове – да ни помогнат и емоционално и психически. Не съм от треньорите, които непрекъснато кокетничат пред феновете. Предпочитам не с думи, а с действия да направим това те да са максимално съпричастни с нашите изяви. Апелирам към всички, които обичат Локомотив, да заповядат на мача.

Не си правим сметки колко точки да спечелим от следващите срещи. Просто се концентрираме върху най-пряката задача, която имаме да вършим през седмицата.

Много се радвам от включването на юношите Халибрям Кармаджъ и Стоян Григоров. На драго сърце ги приех да тренират. На този етап двамата се представят много прилично. Имат талант и искам да им вдъхнем малко самочувствие. Не се притеснявам, достатъчно смел съм, и в някой от следващите мачове – било за първенство, било за Купата, ще им дам шанс. Докато аз съм трентьор на Локомотив (Пд), ще давам шанс на такива момчета.

Наистина не бях доволен от Аласан Н’Дайе в Бургас. Не спазваше указанията, които бях дал и затова го смених още през първото полувреме. Не крия, че той има проблем и с килограмите, но няма да спра да се боря с това и докато не е така, както трябва, ще има проблем. В Локомотив ще играят 5 човека, но ще играят така, както аз искам.

Затова се разделихме с бразилците Габриел до Кармо и Флавио Паулино. За чужденец, който е поканен да играе тук, трябва да даваш 150 и дори 200 процента от себе си.

При всички положения ще търсим футболисти, които да попълнят групата, но не на всяка цена. Ако е чужденец, да е достатъчно добър. Ще се търсят и млади футболисти, които се представят добре по „Б” и „В” групите.

Не бягам от селекционни грешки. За мен Флавио и До Кармо са лично мои грешки. Но който не работи, той не греши. Още повече, че ситуацията беше напрегната, бяхме притиснати от времето. Но от 5 човека ако сбъркаш за двама, не е толкова голям проблем. Може да се бърка, когато времето те притиска и трябва да сглобиш отбор за максималко кратко време. Но важното е, че все пак предотвратихме тази грешка и то не чак толкова късно.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker