Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Настройваме се единствено за победа

Старши треньорът на Локомотив Пловдив даде традиционната си пресконференция преди двубоя срещу Левски в неделя.

“Предстои ни много тежък цикъл от мачове. Хубавото е, че влязохме много позитивно в този цикъл с победата над ЦСКА. Нямаме време да се радваме на победата и се готвим за двубоя с Левски. Сериозно подхождаме към всяка среща.”

“Предстои ни тежък мач. Левски си е Левски, ЦСКА си е ЦСКА, Берое си е Берое – всеки един отбор си има своите достойнства. Стремим се най-вече да възстановим футболистите както емоционално, така и физически и психически. Няма време нито да се радваме много, нито да преживяваме много.”

“За съжаление ще играем без публика срещу Левски, което никак не е добре за нашия отбор. Жалкото е, че не е същото да играеш без публика и ние – треньори и футболисти, най-добре го знаем това.”

“Не обичам да се оплакваме и да търсим някакви причини. Готвим се и се настройваме единствено за победа.”

“Йордан Господинов и Дани Кики получиха травми срещу ЦСКА, но те не са проблемни и двамата ще са готови за двубоя с Левски. По-специфично е състоянието на Здравко Лазаров. Той ще бъде в групата, защото самото му присъствие е важно за нас. Но Здравко не е на 100 процента възстановен. Наказан за 5-и жълт картон е Диего – той също ще липсва много на нашия отбор. Пламен Крачунов е далеч от момента, в който ще вземе участие в игра. Той се възстановява от интервенцията, която направи.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker