бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Мачът с Пирин бе прекалено нервен, не съм очаквал, че ще победим с толкова

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков бе доволен след успеха с 0:6 над Пирин. Както е известно, двата отбора играха вчера в Гоце Делчев.

„Не съм очаквал такъв резултат, защото аз не подценявам никой противник. Бях казал на момчетата, че не трябва да се отнасят пренебрежително към противника, като имах предвид мача, който Пирин изигра срещу Ботев (Пд) в Гоце Делчев”, започна Станков.

„Въпреки всичко се получи нервен мач и то провокиран от твърдите влизания по време на мача и според мен съдията допълнително изнерви обстановката. Не би трябвало да се хвърля до там и да хвърляме толкова нерви, както треньори, футболисти, така и зрители, и не бива да се правят такива неща от страна на съдийството”, каза още той.

„Важното е, че този двубой мина и успяхме да победим, като затвърждаваме доброто си представяне в първенството. Какъвто и да е зарядът на двубоя, би трябвало да има колегиалност между футболистите, защото всички изкарват хляба си с тази професия. След този мач обаче, ще влезем с добро с настроение в следващия ни двубой. Извадих някои играчи по-рано, за да ги съхраня. Определено Тунчев имаше проблеми и с адукторите. След като прецених, че мога да го извадя, го направих, както това сторих с Йордан Тодоров”, завърши Станков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker