Локомотив ПловдивФутбол

Станков: Исках да си тръгна, изпитах велики моменти

Вече бившият старши треньор на Локомотив Пловдив Александър Станков говори след като хвърли оставка и напусна тима.

”Много пъти се опитах да се свържа с Коко Динев, но чак днеска подадох молба да ми се прекрати договора. Искам да благодаря на всички и на вас журналистите, че работихме добре. Локомотив остава в сърцето ми. Който не е бил в Локомотив не знае какво е в този отбор. Дадох всичко от себе си, жалко е, че не можахме да работим в добра атмосфера, която приляга на отбор като този. Този отбор трябва да съществува, защото без него няма да е същото. Това е уникален отбор, в който ако нещата се подредят отново ще е от големите фактори в България. За пръв път ми се случва с голяма тъга да се напускам с отбор. Когато съм си тръгвал винаги съм оставял нещо след себе си, но сега не е така. Искам Локомотив да го има и всичко да е наред. Не знам какво ще е решението на Коко Динев положително или отрицателно не знам. Единственото ми желание е този отбор да е добре”, сподели Станков.

ОЧАКВАЙТЕ ДО МИНУТИ ИНТЕРВЮ СЪС СТАНКОВ СПЕЦИАЛНО ЗА TRIBUNAPLOVDIV.BG

Още за Локомотив от днес:

Бъдещето на Локомотив неясно, пари няма, Станков си тръгна 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Разбира се ,че Локомотив е древен и вечен ,винаги е съществувал и пак ще пребъде ,класа и стила така лесно не се губят .Обичам ви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker