бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Станков за Белаид: Мисли, че се мести на по-високо ниво, в което аз малко се съмнявам

Бившият вече футболист на Локомотив (Пд) Аймен Белаид се сбогува с досегашните си съотборници и треньори. Защитникът пристигна на Лаута преди началото на днешната сутрешна тренировка и почерпи приятелите си с две торти и безалкохолни напитки. Преди да отпътува за Созопол, където новият му отбор Левски е на лагер, Аймен се обърна към феновете на Локомотив (Пд) чрез официалния сайт на клуба.

„Искам да благодаря на абсолютно всички фенове на Локомотив (Пд), които ме подкрепяха, докато бях играч на този отбор. Благодаря и на цялото ръководство на клуба и на моите вече бивши съотборници. Работих с много добри хора, а треньорът Александър Станков е един от най-добрите специалисти, с които съм се подготвял в моята кариера.

В началото, когато дойдох тук, имах леки опасения дали ще се адаптирам на Лаута, а сега вече чувствам всички като част от моето семейство. Пожелавам успех на Локомотив (Пд)”, заяви Аймен Белаид.

Треньорът на черно-белите Александър Станков също пожела да коментира ситуацията с неговия трансфер в Левски:

„На всички трябва да е ясно, че нямаше човек в нашия клуб, който да не желае Аймен Белаид да остане. Ние сме го открили, ние сме го показали, ние сме формирали, но просто така се случва. Животът е такъв. Освен това желанието на Аймен беше да премине в Левски. Според него той се мести на по-високо ниво, в което аз малко се съмнявам, но в крайна сметка всеки футболист има някакви амбиции.

Второ, ние бяхме в патова ситуация. Аз съм човекът, който най-малко е искал да се разделя с Аймен. Достатъчно тежко съм го изживял това нещо. Но знаете, че неговият договор свършваше през май и тогава той ставаше свободен агент. Клубът можеше да не вземе никакви средства за него, което също е доста важно”, заяви Сашо Станков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker