Ботев ПловдивФутбол

Стана ясно кой ще търси финансиране за “Колежа”, задълженията в Ботев (Пд) намаляват

На днешното събрание на Сдружение “Професионален футболен клуб Ботев 1912”, стана ясно, че задълженията от 2,4 млн. лв. от 2015 г. до 1 ноември 2017 г. (периода, в който са на власт сегашните директори в Ботев (Пд)) са стопени на около 700 000 лв., научи TribunaPlovdiv.bg.

Тези задължения са натрупани след оттеглянето на банкера Цветан Василев през лятото на 2014г. Става дума за периода, в който клубът бе управляван от Тервел Златев и Иван Джиджев.

Иначе по време на днешното събрание бяха направени няколко административни промени в самата структура на Сдружението. Членският състав на Борда на директорите в „жълто-черния“ клуб ще се вдигне от 3 на 5 души, като за председател на Сдружението бе избран Васил Наумов – на мястото на Борис Гиздаков.

Междувременно стана ясно, че именно Гиздаков ще трябва да се натовари със задачата да намери финансиране и спонсори за довършването на ст.”Христо Ботев”.

Няколко промени в Сдружението, във вторник се събират акционерите на Ботев (Пд)

Подобни

3 Коментара

  1. Стана ясна поредната лъжа,която клуба създаден през 2010-та представи днес!
    Защо никоя медия не зададе поне веднъж въпроса, за 39-те процента на ТЦИМЕ?????

    Защо долнопробните селяни са оставяни да лъжат непрестанно, все едно всичко при тях е цветя и рози???
    Защо всички медии чинно съобщават лъжата, за дълговете на МеталикЪ? Пардон, БоталикЪъ.
    Кви 600 000 дълг? Кви 5 лева?
    Да, това може би е външния дълг на клуба, но той може да бъде казан реално само от държавна институция и от никой друг!!!
    Всичко друго са интерпретации на разни фенове на въпросния клуб, които целят стабилизиране чрез манипулация!
    Те и от оранжевия клуб години наред твърдяха, че са спасени, че дълговтете били 5-6 милиона и били погасявани постоянно, но накрая се оказаха длъжници с над 70 милиона дългове!

    Защо никой не обелва дума, за вътрешния дълг на клуба, който няма как да бъде “преструктуриран” въпреки публикуваните глупости, пак от подобни лица, които днес обявяват поредните такива?!
    Тези 39% чии са? Защо вече 3 години си стоят в едни фирми…които всеки знае, на кой са и защо неизменно фигурират сред носителите на акции???

    Пишете, говорете, лъжете, но фактите рано или късно ще излязат наяве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker