Други спортовеИзвън България

Стана ясен хонорарът на Кобрата от битката с Чисора

Кубрат Пулев се е бил срещу Дерек Чисора за хонорар от 450 000 евро, съобщава „Всеки ден”. С 50 хилядарки по-малко пък се е задоволил британският му съперник. Сумите, каквато е практиката в бокса, са договорени с организаторите още преди двубоя и не зависят от неговия резултат.

Поясът на Европейския боксов съюз (ЕБУ) беше вакантен, след като британецът Антъни Джошуа отказа да се бие за отличието по-рано тази година. Кобрата беше точно под Джошуа в ранглистата на ЕБУ и така получи право да излезе на ринга за отличието.

Понеже Чисора е по-назад, неговият хонорар е и по-малък. Ако Кобрата успее да играе финал за световната корона срещу победителя от реванша между Фюри и Кличко, той ще получи над един милион евро.
Сметките показват също, че Кобрата си е заработил парите от мача в Хамбург с общо 118 удара, както е отбелязано в обявения като най-реален съдийски фиш.

Това означава, че всяко точно халосване му е носило по повече от 3800 евро. Със своите 110 удара Чисора от своя страна е заработвал по над 3600 евро.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker