Ботев ПловдивТопФутбол

Станаха ясни присъдите на бултрасите вандалствали на “Лаута”

Бързи присъди получиха феновете на Ботев, които по-рано бяха задържани заради вандалските си прояви по време на дербито на Пловдив срещу Локомотив. Общо 8 броя Актове за констатиране на нарушение от Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия бяха внесени днес от V-то РУ при ОД на МВР – Пловдив към РАЙОНЕН СЪД – ПЛОВДИВ.

Срещу 8 лица, едно от които непълнолетно са образувани 8 производства срещу нарушителите А.Г.А, К.М.А.,З.С.Ш., Г.Д.Б., А.Д.Б., П.М.К /непълнолетен/, Д.П.П.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Производствата са образувани, за това, че на 03 септември 2022 г. около 20:35 часа в гр.Пловдив, в спортен обект – стадион „Локомотив“, находящ се в парк „Лаута“ по време на провеждане на футболна среща от 9 кръг на „Първа професионална футболна лига“ между отборите на ПФК „Локомотив“ – Пловдив и ПФС „Ботев“ – Пловдив, вътре в обособената зона на феновете на ПФК „Ботев“ са хвърляли предмети – камъни и бутилки с вода по посока публиката на ПФК „Локомотив“, повреждали са пластмасови седалки, използвали са пиротехнически изделия – изстрелвали са сигнални ракети и са хвърляли факли, като част от тях са били с маски, прикриващи лицата им.
Всичките 8 дела са разгледани в открити съдебни заседания на 09.09.2022 г. от няколко съдебни състава. Седем от делата са приключили с Решение, а едно е отложено за събиране на доказателства.
На четирима от нарушителите Съдът наложи наказание „БЕЗВЪЗМЕЗДЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ОБЩЕСТВОТО“ за срок от 60 /шестдесет/ часа , които да се изпълнят от Кметовете на общините по адресите на нарушителите, а на един от нарушителите, освен горното наказание е наложена и принудителна административна мярка „ЗАБРАНА ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА“ за срок от две години.
bet365
За извършената противообществена проява /спортно хулиганство/ други двама от нарушителите са с наложено наказание „глоба“ в размер на 1000 /хиляда/ лева.

Непълнолетният нарушител е с наложено наказание „ЗАДЪРЖАНЕ В ТЕРИТОРИАЛНА СТРУКТУРА НА МВР“ за срок от пет денонощия.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker