бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Срокът за изпълнение на поръчката за “Колежа” е 730 дни, вижте най-важните условия за кандидатите

Обществената поръчка за стадион “Христо Ботев” бе публикувана в сайта на Агенция по обществени поръчки днес в 10:00 часа. Срокът за подаване на документи за избор на строител е 15 септември. Прогнозната стойност пък е 44 348 399,28 лв. без ДДС.

Срокът за изпълнение на поръчката е 730 дни.

Условията за фирмите, които искат да участват са:

1. Участникът да е реализирал минимален общ оборот за последните три приключили финансови години, изчислен на база годишните обороти по смисъла на § 2, т. 66 от ДР на ЗОП.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

2. На основание чл. 171 от ЗУТ участникът, както и всеки икономически оператор, който ще изпълнява строителни дейности като подизпълнител или член на обединение, да има застраховка „Професионална отговорност“ на строителя за вреди, причинени на други участници в строителството и/или на трети лица вследствие на неправомерни действия или бездействия при или по повод изпълнение на задълженията му, или еквивалентна застраховка/гаранция за професионална отговорност съгласно съответното национално законодателството за чуждестранните лица.

По т. 1:
Размерът на реализирания общ оборот да бъде минимум 40 000 000 (четиридесет милиона) лева, общо за последните три приключили финансови години.

По т. 2:
Минимална застрахователна сума, определена съгласно чл. 5, ал. 2, т. 2 от Наредба за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството, е в размер на 400 000 лева.

Списък и кратко описание на критериите за подбор:

1. Участникът да е изпълнил дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, за последните 7 години, считано от датата на подаване на офертата. Периодът, за който се изисква съответния опит, е удължен на 7 години на основание чл. 63, ал. 2 от ЗОП предвид обстоятелството, че предвид спецификата на строежа и размера на инвестицията, такива обекти се реализират по-рядко и за по-дълъг времеви период. В тази връзка изискването за придобит опит през последните 5 години от датата на подаване на офертата ще се яви ограничително условие, тъй като ще възпрепятства потенциални участници да подадат оферти за участие в процедурата, поради невъзможност придобитият от тях опит в по-ранен период да попадне в 5-годишния период от датата на подаване на офертата. Това от своя страна би довело и до нарушаване на принципите за свободна конкуренция и недопускане на дискриминация, прогласени в чл. 2 от ЗОП. На основание изложените обстоятелства, срокът за изискуем опит се удължава на седем години, считано от датата на подаване на офертата.
2. Участникът да разполага с персонал с определена професионална компетентност за изпълнението на поръчката.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker