Локомотив ПловдивФутбол

Спас Делев: Адски много искам да отбележа във вратата Левски

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Спас Делев се надява срещу “Левски” утре да открие головата си сметка с екипа на “смърфовете”.

“Изобщо не е приятно да паднеш по този начин от такъв дразнител като “Ботев” (Пловдив). Трябва да се вдигнем и да сме положително настроени, за да спечелим мача с “Левски”. Зарядът за дербито с “Ботев” бе огромен. Смятам, че този мач по нищо не отстъпва на вечното дерби между “Левски” и ЦСКА. Много искам да победим “Левски”. Аз, разбира се, съм още повече мотивиран като бивш играч на ЦСКА. Иска ми се адски много да отбележа във вратата на “сините”, защото все още нямам гол срещу тях. Няма как да отрека, че съм цесекар. Отдавна имам мечта да вкарам на “Левски”, дано в четвъртък тя се превърне в реалност. Очаквам публиката да ни вдигне и да ни помогне да спечелим този мач. Чувствам се добре и съм готов за предстоящия двубой. Дано първият ми гол за Локо (Пд) е именно срещу “Левски”, коментира пред “7 дни спорт” Спас Делев.

“Нашата цел е да радваме феновете. Надявам се да имам възможност да триумфирам с втори отбор след ЦСКА с Купата на България. НЕка все пак да видим какво ще ни отреди жребият. Ще бъде изключително интересно ако срещнем Ботев на полуфиналите. Ще бъдем още по-мотивирани да ги отстраним”, каза нападателят.

“Фронтът на феновете срещу Коко Динев няма как да не ни оказва влияние. Не трябва обаче да гледаме това, защото отношението към собственика се дължи на загубите на отбора. Ние, футболистите, играем ли добре и печелим ли мачовете си, всичко ще си дойде на мястото. Негативното отношение се дължи на отрицателните резултати. На никого не му е приятно, когато загубиш, а ние го направихме в най-неподходящия мач”, добави Спас Делев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker