бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Спартак с класика над Левски Карлово

Спартак победи с 3:0 Левски (Карлово) в мач от 24-ия кръг на Югоизточната “В” група, игран от 17 ч. днес на ст. “Тодор Диев”. Спартаклии показаха две лица в срещата – слабо първо полувреме и добро второ, изпълнено с голове, положения и пропуски.

До 15-ата минута на първата част играта бе равностойна, след това “гладиаторите” наложиха лек превес. В 29-ата минута бе и първото добро положение за домакините. Юруков направи хубав самостоятелен пробив, навърза няколко играчи на Левски и подаде на Паскалев, ударът на който срещна тялото на гостуващ играч. в 38-ата минута Спартак имаше правото да изпълни статично положение. Зад топката застана Ст.Димитров, който отправи хубав фалцов удар, но коженото кълбо премина на сантиметри от очертанията на вратата. Две минути по-късно Паскалев се възползва от едно непремерено излизане на гостуващия страж и пробва да го прехвърли, но топката премина над вратата. В 43-ата минута след силен пробив Паскалев отново пропусна в завършващата фаза. При нулево равенство завърши първата част.

Второто полувреме започна с тотален натиск на Спартак и положенията започнаха да се редят едно след друго. Още в 46-ата минута Читаков стреля от воле в наказателното поле, но ударът не му се получи и не успя да затрудни вратаря на Левски. В 56-ата минута “гладиаторите” поведоха с 1:0. След изпълнение на ъглов удар се създаде разбъркване в наказателното поле като най-съобразителен се оказа Читаков и засече с крак топката във вратата. В 63-ата минута, влезлият на смяна С.Михайлов, напредна по десния фланг, но вместо да подаде към наказателното поле, където имаше трима играчи на Спартак, той прояви егоизъм и стреля над вратата. В 68-ата минута бе отсъдена дузпа в полза на Спартак, след игра с ръка на гостуващ играч в собственото си наказателно поле. Зад топката застана Читаков, който бе хладнокръвен и реализира за 2:0. В 71-ата минута бе и единственото по-сериозно положение на Левски, но те не съумяха да отбележат. Двоен удар в полза на Спартак бе отсъден в 82-ата минута. Гостуващ играч върна топката към своя вратар, който явно бе забравил правилото и хвана върнатата топка, съдията веднага свири нарушение. Ст.Димитров опита да изпълни хубав удар, но неразбирателство при чукването на топката със свой съотборник му попречи и той би високо над вратата. В 84-ата минута бе оформен и крайният резултат. Автор на попадението бе С.Михайлов, който отбеляза своя първи гол за Спартак след завръщането си. Той засече с глава една отбита от вратаря топка край страничната греда. Гостите ще се запомнят в мача с трите си жълти картони.

Спартак: Боян Янкулов, Кристиян Кумбаров, Светлозар Куртов, Даниел Колев (Константин Атанасов – 72), Рангел Кордов(к), Емил Иванов, Димитър Юруков, Атанас Паскалев (Серафим Михайлов – 60), Огнян Саръев, Станимир Димитров (Амир Алхусеин – 87) и Светослав Читаков.

В следващия кръг Спартак гостува на Димитровград на 12 април.

spartakpd.info

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker