СпартакФутбол

Спартак падна като гост на Гигант

Спартак записа загуба с 3:1 при гостуването си на Гигант (Съединение) в мач от 8-ия кръг на Югоизточната “В” група. Срещата се игра при много тежки условия и наводнен терен.

До 30-ата минута срещата бе равностойна с поделено владеене на топката. За да се стигне до 31-ата минута, когато при едно центриране от тъча няколко играчи на Спартак се разминаха с топката и бившият спартаклия Благовест Зайцев даде преднина на домакините за 1:0. Спартак веднага пробва да се върне в мача и в 40-ата минута голям пропуск пред вратата на домакините направи Росен Колев. Той излезе сам срещу вратаря, но не съумя да го преодолее. При този резултат завърши и първата част.

Второто полувреме не започна никак добре за “гладиаторите”, като само в рамките на 5 минути – 50-а и 55-а, домакините решиха срещата с нови две попадения. Въпреки лошия развой на срещата играчите на Спартак не се предадоха до края. В 70-ата минута Петко Фанев намали резултата за 3:1. В 82-ата минута спартаклии направиха втори непростим пропуск, дело на Димитър Юруков. И той като Колев през първото полувреме се озова лице в лице с вратаря на Гигант, но попадението и тук се размина. При този резултат прозвуча и последният съдийски сигнал на тежкия терен.

Състав: Петър Начев, Мартин Здравчев, Цветан Йотов, Николай Христозов, Петър Харлов, Даниел Колев (80-Костадин Ролев), Тони Станев, Кристофър Асенов (62-Петко Фанев), Росен Колев (62-Тошко Димитров), Димитър Юруков, Андрей Андреев

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker