СпартакФутбол

Спартак изпусна трите точки в Нова Загора в края

Спартак завърши 1:1 в мач от 10-ия кръг на Югоизточната “В” група. Срещата се игра в Нова Загора от 16 ч. Тотален малшанс преследваше “гладиаторите” и в тази среща. След изпуснатата победа в края на мача с Верея в предния кръг, днес Спартак се лиши от 3-те точки в 92-ата минута на срещата.

Първото полувреме на мача завърши без голове, като спартаклии пропиляха 3-4 стопроцентови положения за гол. Юруков пропусна на два пъти сам срещу вратаря на домакините, а при друго положение за Спартак топката бе изчистена от голлинията.

Спартак отбеляза в 70-ата минута на срещата за 0:1 чрез Ирфан Юсеинов-Арфата. След гола “гладиаторите” продължаваха да пропускат, за да се стигне до продължението на срещата. Съдията бе свирил 3 допълнителни минути и в 92-ата минута, след груба грешка в отбора на Спартак, Загорец успя да вкара гол и да отнеме радостта от заслужената победа на пловдивчани.

Най-жалкото в случая е, че домакините имаха едно положение в целия мач и това при гола в продължението.

Състав: Витанов, Парнаров, Куртов, Йотов, Колев, Атанасов, Юсеинов, Ст.Димитров, Юруков, Ем.Иванов и Кумбаров

Играчи влезнали като резерви: Байрев, Кордов и Харлов

Източник: Spartakpd.info

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker