СпартакФутбол

Спартак започва 2014г. с група от 25 играчи и високи цели

Първата тренировка на “гладиаторите” за 2014 г. ще бъде на 30 януари от 13 часа на стадион “Тодор Диев”. Това заявиха от ръководството на Спартак за официалния сайт на отбора.

Очаква се група от около 25 играчи да започна подготовката за новия полусезон в Югоизточната “В” група”. Засега няма напускащи и нови попълнения, с изключение на преминалия в Раковски Цветан Йотов.

Няма и промяна в обявените преди дни контроли на спартаклии. През подготвителният период Спартак ще изиграе 6 контролни срещи. Серията започва с мач срещу Гигант (Съединение) на 5-и февруари. Втората и трета контроли ще бъдат срещу младежите на Ботев (Пловдив) на 8-и и 12-и февруари. Следва мач с Оборище (Панагюрище) на 15-и февруари. На 19-и спартаклии ще премерят сили с Балкан (Варвара). Контролните срещи отборът ще завърши срещу друг пловдивски отбор, а именно Евроколеж, като срещата ще се проведе на 22-ри февруари.

От ръководството заявиха, че целите и за втория полусезон остават високи. Ще се търси място сред първите отбори в класирането.

Припомняме, че пролетния полусезон в Югоизточната “В” група се подновява на 1 март.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker