СпартакФутбол

Спартак започва подготовка на 30 януари

Спартак започва подготовката за пролетния полусезон в Югоизточната “В” група на 30 януари, това каза за официалния сайт на Спартак старши треньорът Манол Георгиев. Часът на първата тренировка на ст. “Тодор Диев” ще се определи допълнително в зависимост от атмосферните условия. Цялата подготовка на “гладиаторите” ще премине в Пловдив.

През подготвителният период Спартак ще изиграе 6 контролни срещи. Серията започва с мач срещу Гигант (Съединение) на 5-и февруари. Втората и трета контроли ще бъдат срещу младежите на Ботев (Пловдив) на 8-и и 12-и февруари. Следва мач с Оборище (Панагюрище) на 15-и февруари. На 19-и спартаклии ще премерят сили с Балкан (Варвара). Контролните срещи отборът ще завърши срещу друг пловдивски отбор, а именно Евроколеж, като срещата ще се проведе на 22-ри февруари.

Към този момент в отбора няма нови и напускащи играчи. Ръководството ще разчита на ядрото от първия полусезон и през 2014 г.

Припомняме, че пролетния полусезон в Югоизточната “В” група се подновява на 1 март.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker