СпартакФутбол

Спартак загуби срещу Созопол край морето

След 13 мача без загуба днес Спартак допусна първо поражение. “Гладиаторите” паднаха с 3:0 край морето от отбора на Созопол в мач от 16-ия кръг на Югоизточната “В” група. Мачът се игра на китното стадионче в едноименния град от 14.30 ч.

Мачът може да се опише с ключовата фраза във футбола: “Като не вкарваш, ще ти вкарат”.

Първите 25 минути в срещата край морето бяха изцяло проспани от играчите на Спартак. Това показва и резултатът в срещата до момента, който вече бе 2:0 за домакините. Следващите минути до края на полувремето бяха равностойни. С ключов пропуск се отличи Байрев, който изпусна да отбележи сам срещу вратаря на созополчани.

Второто полувреме също бе с поделено владеене на топката, като на моменти спартаклии доминираха. Тази част ще се запомни с още два фрапантни пропуска на “гладиаторите”. Този път те бяха на сметката на Станимир Димитров и Емил Иванов. В 80-ата минута на срещата отборът на Созопол направи резултата класически в своя полза. До края опитите на играчите на Спартак да стигнат поне до почетен гол не дадоха резултат.

Състав: Витанов, Парнаров, Йотов (Саръев-80), Куртов, Кумбаров, Атанасов (Юруков-60), Колев, Ст.Димитров, Ем.Иванов, И.Юсеинов (Читаков-55) и Байрев

Последната среща на Спартак от полусезона е на 30 ноември от 14,30 ч. на ст. “Тодор Диев”.

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker