бетано най-добър сайт за слот игри
СпартакФутбол

Спартак загуби от Миньор Раднево у дома

Спартак записа втора домакинска загуба в Югоизточната “В” група, след като допусна обрат в мача с Миньор (Раднево) за 1:2. В 11 изиграни срещи отборът има само два спечелени мача и само 7 отбелязани гола, което води до изключително лошата позиция в края на таблицата. И днес младите играчи на Спартак се опитаха да се борят за победа и в много от моментите в срещата показаха класа, но пак втората част се оказа решаваща в пореден мач, като се прибави и изключителния малшанс, който преследва тима.

Срещата започна добре за “гладиаторите”, които поведоха в 15-ата минута чрез Христозов. При един корнер играчът засече топката с глава и тя нацели страничната греда, при което отново попадна при него и той с крак я мушна зад вратаря за 1:0. Играчите на Миньор се опитаха да създадат някакъв натиск, но така и нямаха чисто голово положение. В средата на частта Юруков пропусна да покачи преднината за Спартак. В 30-ата минута съдията бе главно действащо лице като не показа червен картон на играч на Миньор. Това полувреме приключи с минимална преднина за Спартак.

Втората част бе преломна в мача. В нея се получи пълен обрат на резултата. Интересното тук бе, че отново съдията спести червения картон на същия играч от Миньор, което доведе до емоции на терена. Малко по-късно треньорът на гостите се усети и смени рисковия играч.

В 70-ата минута гостите изравниха след изключително нелеп гол. При едно разбъркване бе отправен удар към Начев, който в опита са да хване топката допусна тя да премине между краката му. Последваха две чисти положения за гол за спартаклии. Първо Асенов сам срещу вратаря не успя да отбележи, а след това и удар на Станев бе изчистен току пред голлинията. В това полувреме гостите бяха малко по-активни, но младите играчи на Спартак противодействаха добре. Студеният душ и загубата на точки за Спартак дойде в самия край на срещата. В 90-ата минута играчите на Миньор направиха мигновена контраатака, която донесе победата на тима от Раднево.

Състав: Начев, Здравчев, Христозов, Харлов, Кумбаров (70 – Дошков), Иванов, Асенов (85 – Р.Колев), Станев, Д.Колев, Юруков, Михайлов (65 – Фанев)

spartakpd.info

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker