бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Собственикът на ПИМК: До девет месеца първият етап трябва да бъде завършен и Ботев да се завърне у дома

Собственикът на фирмата ПИМК Илиян Филипов обяви, че до осем-девет месеца първият етап на строежа трябва да бъде завършен, което ще означава, че “канарчетата” ще могат да се завърнат у дома.

ПИМК е водещата фирма в консорциума ДЗЗД “Колежа” спечелил надпреварата за довършването на стадион “Христо Ботев”.

„Започнахме подготовка на строителната площадка. Това получих като позволение от зам. кмета на общината по строителството Пламен Райчев. Започнахме да подготвяме строителната площадка. Това, което може да направим сега, гледаме да го свършим, за да не се бавим след това, когато подпишем договора“, коментира Филипов пред “Дарик радио”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Имаме уверение от зам. кмета, че договорът ще бъде подписан в началото на следващата седмица. Ако зависи от мен, мога веднага да подпиша договора. Има процедура, която не може да бъде съкратена.“

„Първото нещо, което трябва да започнем е със завършването на чашата на стадиона. Цялата чашка трябва да бъде затворена.“

„Ние имаме тримесечен срок от общината, в който трябва да представим проект, в който да довършим сезона за efbet Лига и да довършим стадион, за да получи лиценз. В дискусия сме с феновете за приоритетите при строителството. За efbet Лига стадионът трябва да бъде готов.“
„В рамките на осем-девет месеца първият етап трябва да бъде завършен, тоест да бъдат усвоени тези отпуснати от МС 25 млн. лева“, каза още Филипов.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker