Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКИ: Работата по стадион “Локомотив” продължава да напредва

Строителството на стадион “Локомотив” продължава да напредва, а работниците се трудят усилено по изграждането на трибуна “Бесика” и “Южната” трибуна.

Фенската трибуна “Бесика” добива все по завършен вид, като вече и фасадата на трибуната е почти готова. Продължава и работата по поставянето на покривната конструкция, като там нещата също наближават своя край.

Веднага след завършването на козирката ще се пристъпи и към поставянето на седалките, като това ще бъде и едно от финалните неща по трибуната. Също така продължава да се работи и в помещенията в подтрибунното пространство.

Междувременно продължава работата и по изграждането на Южната трибуна. Там вчера отново бе излят бетон, като темповете на строителство с което се движи трибуната е доста по напред от предварителния график.


Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

  1. Да бяхте направили някоя нова снимка, а не да пускате статия със снимки от преди 2 дена от фейсбук. Умряла работа сте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker