Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО И СНИМКИ: Локомотив взе първа точка в плейофите от Лудогорец

Локомотив Пловдив завърши на равно с Лудогорец в двубой от 31-я кръг на родната “А” група. През първото полувреме Лудогорец бе по-активния отбор на терена и закономерно на почивката играчите на Стойчо Стоев водеха с 1:0. Втората част пък бе за Локомотив, след като успяха да изравнят резултата в 61-та минута.

Срещата започна много активно за Лудогорец. Още в 1-та минута Роман Безяк излезе сам срещу Господинов, но след удара му не се случи нищо интересно.

В 5-тата минута Удар на Ешпиньо от воле, но Данчо Господинов се намеси авторитетно и изби в ъглов удар.

В 9-тата минута се откри отличен шанс за Локомотив. Белаид отправи силен удар от около 20 метра, Стоянов бе затруднен максимално и топката се отби в гърдите му. Камбуров имаше шанс да открие резултата, но защитата на Лудогорец се справи.

В 20-тата минута Спас Далев отправи прострелно центриране в наказателното поле на гостите, Камбуров бе оставен непокрит. След ударът на последния, Стоянов успя да улови.

В 34-тата минута Върджал Мисиджан открива резултата. Халфът изпълни пряк свободен удар, той успя да я завърти хубаво. Ударът му остави безпомощен Йордан Господинов.

До края на първото полувреме не се случи нищо интересно.

В 51-та минута Мартин Камбуров отправи опасен изтрел към вратата на Лудогорец, но Владо Стоянов се справи и улови.

В 61-та минута Локомотив изравни резултата. Мартин Камбуров отправи много силен удар от пряк свободен удар, Владо Стоянов не успя да я улови, получи се рикошет в крака на Минев и кълбото се оплете в мрежата на Лудогорец.

Пет минути по-късно Гади центрира в наказателното поле на Лудогорец, Мендес се извиси и отправи удар с глава, но топката излезе в аут.

В 87-ата минута Камбуров надбяга Кесайра и стреля технично, но кълбото срещна десния стълб на вратата на Владо Стоянов. Минута след това Платини стреля опасно към вратата на Локомотив, но Господинов изби.

Така до края на срещата не се стигна до други по-сериозно ситуации и двата отбора се разделиха при резултат 1:1.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker