Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Локомотив (Пд) тръгна “по вода” с 28 футболисти – 4 юноши, 4 на проби и 3 отсъстващи

Отборът на Локомотив (Пд) започна подготовка за новия сезон 2018/2019г., предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Общо 28 души се появаха на първо занимание за начало на подготовката. То се проведе на централния терен на ст.”Локомотив” под непрестанния дъжд в Пловдив.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Между 25 юни и 12 юли Локомотив (Пд) ще проведе лагер в с.Говедарци с тимовете на Марица (Пловдив), Витоша (Бистрица) и Академия Пандев. Все още се обсъдждат варианти за още проверки по време на лагера във високопланинската база.

Представянето на отбора ще бъде на направено на 13 юли срещу ЦСКА 1948 (София) на “Лаута”.

Вратарят Илко Пиргов не излезе на терена, а остана във фитнеса, продължавайки своето възстановяване след операцията на коляното по-рано през годината. Според информация на TribunaPlodiv.bg Пиргов ще започне тренировки едва през месец септември, като се очаква да е готов напълно за последните мачове от есенния дял на новия сезон.

Стивън Езе, Мустафа Абдуллахи и Абделхаким Буна ще се присъединят към тренировките на отбора в следващите дни, но днес не присъстваха на заниманието.

В тренировката взеха участие 4-ма играчи на проби – Марио Иванов, Иван Църнов, Жоел Гиаси, Ивайло Крушарски. Юношите на “черно-белите”, които стартираха наравно с първия отбор са Венцислав Янков, Васил Иванов, Филип Колев, Алесандро Ходжабърпур и Октай Юсейн от набор U19.

TribunaPlovdiv.bg научи, че халфът Первиз Умарбаев ще продължи да носи “черно-белия” екип, като в следващите дни ще бъде обявено официално новият му договор, който трябва да е за 1+1 години.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

Ето я цялата група на Локомотив (Пд), която започна днес:

Ето ги всички имена, които започват с Локомотив (Пд)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker