бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Цветан Василев уважи коледното тържество на Ботев

Собственикът на Ботев Цветан Василев уважи коледното тържество на “канарчетата”, освен него на тържеството присъстваха целият спортно-технически щаб, ръководители, фенове, ветерани, футболисти.

От играчи от настоящия състав присъстваха Росен Андонов, Йордан Христов, Костадин Дяков, които са си от Пловдив, както и Филип Филипов и Станислав Костов. Тодор Неделев беше на церемонията “Футболист на годината”, заедно с тийм мениджъра Асен Караславов.

От ветераните на клуба присъстваха Динко Дерменджиев, Георги Убинов, Добри Ненов, Марин Бакалов, Петър Зехтински, Иван Кочев, Георги Славков, Иван Глухчев, Трифон Пачев и много други.

На тържеството беше целият спортно-технически щаб начело с треньора Станимир Стоилов и спортния директор Александър Александров, единствено помощник треньорът Цанко Цветанов отсъстваще.

Президентът Юли Попов, изпълнителният директор Ангел Палийски, председателят на сдружението Апостол Апостолов, членът на УС Ангел Ванчев също присъстваха.

За най-добър играч на годината беше обявен Тодор Неделев, който не присъства на тържеството, защото беше в София за церемонията “Футболист на годината”, на второто място се класира вратарят Адам Стаховяк, а трети е Йордан Христов, който единствен от тримата присъства на тържеството.

Бяха пуснати и двата календара на бултрасите, които са на цена 3 лева.

По-късно Цветан Василев и Юли Попов разрязаха тортата с емблемата на Ботев, а след това от София дойдоха Тодор Неделев и Асен Караславов, които дойдоха със самолет и връчиха наградата за развитие на българския футбол на Цветан Василев.

* Клипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker