бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Слаб Ботев загуби на “Надежда”, бултрасите нахлуха на терена след неотсъдена дузпа

Ботев загуби гостуването си на Локомотив София в изключително важната среща от 11-ия кръг в елита. Домакините доминираха през цялото първо полувреме и логично водеха на почивката с 2:0. В края на полувремето Цветков центрира опасно в наказателното поле на домакините, но Елтон спря кълбото с ръка, а реферът Георги Димитров остана безмълвен. Малко по-късно привържениците на Ботев не издържаха на поредната несправедливост и нахлуха на терена. Вили Вуцов успя да укроти бултрасите и се прибраха в сектора за гости.

През второто полувреме “канарчетата” успяха да намерят своя ритъм на игра и доминираха изцяло. В 67-тата минута Цветелин Чунчуков отбеляза гол със странична ножица за 2:1. Десет минути по-късно нова непростима грешка на защитата на Ботев доведе до ново попадение. Романов се възползва от грешка на Пламен Николов, навлезе в наказателното поле и прехвърли излезлия напред Стаховяк. По този начин столичани оформиха крайното 3:1.

В 8-тата минута Владислав Романов центрира опасно в наказателното поле на Ботев. Там най-съобразителен се оказа Шехуди, но удара му премина в над горната греда.

В 14-тата минута Даниел Генов получи хубаво подаване в наказателното поле на гостите и отправи удар, но Стаховяк успя да го отрази.

Минута по-късно Локомотив София поведе в резултата с гол на Иво Иванов. Кълбото бе центрирано от ъглов удар,  Иво Иванов успя да отправи слаб удар, Стаховяк първо хвана топката, а после я изпусна в своята врата.

В 22-тата минута Мариян Огнянов подаде топката в наказателното поле на домакините, Цветелин Чунчуков успя да овладее и да оправи удар, но Божидар Митрев успя да го отрази.

В 27-та Цветков центрира в наказателното поле, топката стигна до Милен Гамаков, който остана очи в очи с Митрев, но удара му попадна в гърдите на вратаря на домакините.

Две минути по-късно Том удвоява резултата след изстрел от около 20 метра оплете кълбото в мрежата на Ботев.

В 38-тата минута Иван Цветков центрира в наказателното поле на Локо София, кълбото се спря в разперената ръка на Елтон, но съдията остана безмълвен, който беше близо до случващото се.

В 41-тата минута привържениците на Ботев Пловдив нахлуха на терена, след тази съдийска брадва. Намесиха се стюардите на стадиона, а някой от тях изядоха тупаници от бултрасите. Старши-треньорът на Ботев Вили Вуцов успя да усмири феновете и ги прибра в сектора.

В 57-тата минута Огнянов пусна пас с пета в наказателното на Локомотив към Гамаков. Последният отправи удар, но кълбото мина високо над вратата на Митрев.

В 67-тата минута Йордан Христов центрира в наказателното поле на Локо София. Мариян Огнянов пусна подаване по въздух към Чунчуков, който овладя на гърди и със странична ножица отбеляза за 2:1.

В 78-тата минута Владислав Романов направи резултата 3:1. Пламен Николов направи непростима грешка като изведе нападателя на домакините. Романов успя да овладее и навлезе в наказателното поле на Ботев, Стаховяк излезе, но бе прехвърлен и кълбото се оплете за трети път в мрежата на “жълто-черните”.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

8 Коментара

  1. Жълтурите искаха да повторят кълбетата от мача за купата, които прави ония дрогиран, пиян олигофрен на терена, но уви са толкова прости, че даже не знаят за какво са влезнали на терена и а сега какво да правят като са влезнали вече ..

  2. Сега сепорибра от софиа и саму да кажа чи тос садиата многу прост прис селуту времи ги путкриепаши тях от локуту ни са сдаршах и нахлух на тирена а по принсип сам доста кротак човек

      1. От кой град каза, че бил БогутефЪ?
        Палячо вие сте от село. Ходи си в коматево и си мисли че това е Пловдив, сопотски дис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker